Salutare.

Ma tot uit pe forum si nu gasesc suficiente informatii pentru ce am nevoie, sau poate mi-a scapat ceva. In aces caz imi cer scuze

Toata lumea vorbeste despre directoare web, ca nu ar fi asa de indicate pentru un site nou. De fapt ele reprezinta (nu stiu cum s-a facut aceasta statistica) 10% din intregul proces de SEO. Pe de alta parte sunt alti useri care spun ca e un start, dar nu trebuie abuzat si ca o cifra de 5 inscrieri / zi este suficient. Personal sunt de acord sa nu se faca inscriere abuziva cu toate ca n-am testat fenomenul dar mi se pare logica treaba.

Spre surprinderea multora, mai ales ca sunt la nivel de abecedar in arta asta a optimiarii, eu am adus un site in pagina 2-3 (oscileaza) pe un keyword destul de competitiv (e un adevar - nu ma laud). Am facut asta doar din SEO On-page. Evident, vreau mai sus

Eu am sa fac inscriere in directoare chiar daca gasesc in mare parte pareri contra (macar testez teoria). Nelamurirea mea: Cum selectati voi acele directoare in care chiar merita sa iti pui site-ul? Am vazut ca pe Dirpedia exista acea lista dar as vrea sa imi spuneti si mie (in masura in care doriti), care sunt criteriile voastre de selectie ce au dat si rezultate?

Va multumesc anticipat.