Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Selectie In Mysql

  1. #1
    Avatarul lui CrazyDogster
    CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    144
    Putere Rep
    30


    Exclamation Selectie In Mysql

    Am o mica problemuta.

    Am un tabel cu o coloana Date si vreau sa selectez toate entry-urile din acel tabel care au o vechime mai mare de 24 de ore.

    Campurile din coloana Date sunt TIMESTAMP si sunt de forma YYYY-MM-DD H:M:S

    Am incercat eu un query, dar evident ca nu merge.

    Cod:
    SELECT * FROM table WHERE DATEDIFF(Date, NOW()) < 0"
    Stie careva o rezolvare?
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

  2. #2
    Avatarul lui loco
    loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    31


    Implicit

    Ia incerca
    SELECT * FROM table WHERE DATE_SUB(CURDATE(),INTERVAL 1 DAY) <= Date

    Sursa: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/...ction_date-sub

  3. #3
    Avatarul lui CrazyDogster
    CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    144
    Putere Rep
    30


    Implicit

    hmm... hai ca incerc si te anunt de rezultat!

    mersi frumos
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

  4. #4
    Avatarul lui CrazyDogster
    CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    144
    Putere Rep
    30


    Implicit

    it worked! muchas gracias senor
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

  5. #5
    Avatarul lui thefan
    thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36


    Implicit

    Si eu aveam o problema asemanatoare, dar eu am facut un workaround prin php, cu diverse variabile. Voi studia si aceasta varianta
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

  6. #6
    Avatarul lui loco
    loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    31


    Implicit

    Citat Postat în original de CrazyDogster Vezi Post
    it worked! muchas gracias senor
    N-ai pentru ce :d

    Si eu folosesc php pentru situatii similare.. Nici nu am folosit camp de tip date/datetime/timestamp in mysql. Eu le fac INT de 11 in care salvez timpul in format UNIXTIMESTAMP cu functia time()

    Interogarea dupa prelucrari in php va fi de forma: SELECT * FROM tabel WHERE time < 1206826668

    Si ma gandesc ca daca ai muuuulte inregistrari va merge mai bine cu un camp de tip int decat unul de tip date.

  7. #7
    Avatarul lui CrazyDogster
    CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    144
    Putere Rep
    30


    Implicit

    Eu folosesc timestampul de la mysql pt ca il pot formata usor dup-aia cu PHPu, desi si cum zici tu il pot formata. Eu am vrut cu un query de mysql pentru ca e mai rapid decat PHPu si are functiile astea built in.. din pacate am gasit eu exemple, dar nu ce aveam nevoie.
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

  8. #8
    Avatarul lui evolution
    evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    37


    Implicit

    Am gasit aici o unealta care iti calculeaza timestampul.
    Am si eu la mine pe site timestamp si azi m-am lamurit mai bine ce inseamna

  9. #9
    Avatarul lui CrazyDogster
    CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    144
    Putere Rep
    30


    Implicit

    Interesant tool... eu stiu ce e cu timestampul, dar din pacate inca nu stiu deloc bine mysql si structura tabelelor si tipuri de coloane samd
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Intrebare mysql
    De Cristi G în forumul Server side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st April 2010, 13:32
  2. SUN a cumparat MySQL
    De Netul în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th April 2008, 11:04
  3. Selectie in db
    De Diana în forumul Server side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th November 2006, 14:58
  4. mysql query
    De phane în forumul Server side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th April 2006, 12:35
  5. C#.net Sqlserver & Php Mysql
    De jubu în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th March 2006, 09:27

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •