Am gasit niste aspecte care le au in vedere alti useri de pe forum. Inca nu imi e clar daca trebuie sa urmaresc si unele aspecte asa ca as dori sa aflu si alte pareri de la voi ... ce vi se pare foarte important si ce este irelevant.
Userul de pe seopedia "Lukian" a ridicat o intrebare aici : 5 comenzi gratuite de înscriere în directoare
" O singura intrebare am: vad ca multe directoare sunt pe ip cu inca zeci/sute de site-uri, cat e ok este sa iti adaugi site-ul in acele directoare?... prea putine sunt doar ele pe un ip , sau maxim 2-3 site-uri pe acelasi ip."
Ar fi indicat sa verificam daca directoarele sunt pe un ip cu alte siteuri? Daca da, cu ce unealta/metoda verificam acest lucru??
"danielcb" a mai zis ca analizeaza niste indicatori precum : "PR, MozRank, MozTrust (mi se pare foarte important), sa nu aiba linkuri multe sitewide, ma uit chiar si la Trust Flow si Citation Flow."
Sursa: Cat de eficienta este inscrierea in directoare?
Voi aveti niste valori minime pentru acesti indicatori : PR, MozRank, MozTrust, TrustFlow , Citation Flow? Eu am auzit ca sunt importanti si indicatori precum PageAuthority sau DomainAuthority ....
Am auzit ca trebuie sa am mare grija cu inscrierea unui domeniu EMD pe directoare web.
Totusi, daca site-ul targeteaza o nisa cu concurenta slaba-medie pot realiza inscrierea pe directoarele web (fara sa risc)?
( Sa presupunem ca o sa am grija sa ma uit la toti factorii : titluri, descrieri, ancore diferite fara keyword exact match.
Rata de inscriere: maxim 15 directoare pe sapt.
Ma uit si la PR ex. min. 2 Mozrank, MozTrust, TrustFlow si Citation Flow ,
Desigur vreau sa fac linkbuilding si prin articole/advertoriale, comentarii pe bloguri - nu DOAR prin inscriere in directoare, etc)
Stiti cumva ce trebuie sa evitam la promovarea unui domeniu EMD in directoare si ce strategie pot aborda ?
(am inteles ca nu trebuie sa folosesc keywordul in directoare dar sunt curios daca pot alterna ancorele in acest mod: ex.: domeniuEMD.tld , keyword + NumeBrand (<- e ok daca apare in ancora Langa NumeBrand si expresia cheie targetata ? ), NumeBrand)
Nu stiu daca e ok gandirea mea pentru inscrierea unui EMD in directoare... astept si alte pareri.
Mai sunt si alti oameni care au inscris recent (dupa updateurile google recente) domenii EMD pe directoare (si au targetat o nisa cu concurenta mica-medie ) ????

Răspunde cu citat