Problema agregatoarelor este alta, pe acele site-uri mai exista 999999999 de link-uri catre alte site-uri, de aici si calitatea inferioara.
Problema agregatoarelor este alta, pe acele site-uri mai exista 999999999 de link-uri catre alte site-uri, de aici si calitatea inferioara.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Inseamna ca nu te-ai uitat prin agregatoare sa vezi ce articole spinned si copy paste exista. Dupa parerea mea calitatea agregatoarelor este indoielnica si e o pierdere de timp sa iti inscrii site-ul in ele. Ca sa nu mai zic de faptul ca link-urile sunt nofollow.
Eu cred ca atata timp cat continutul pe care il inscrii e unul de calitate, orice catre el e bun. Inclusiv linkurile nofollow. Pana la urma, privita in ansamblu, valoarea unui site este data de popularitatea lui, iar popularitatea este data de calitate si de numarul de oameni care au sansa sa il vada...atata vreme cat articolele tale se adreseaza oamenilor, orice link e bun. Daca te adresezi in schimb roboteilor google, atunci se schimba totul.
Nu am spus ca daca folosesti exclusiv agregatoare ai succes. Evident, sunt printre cele mai proaste optiuni, dar per total, chiar daca aportul lor e de 0.01%, pot ajuta.Sunt multe metode mult mai bune pentru a urca un site in cautari. In plus, cu cat invat mai multe, cu atat am impresia ca imi prind mai tare urechile, deci nu ma simt inca in masura sa dau cu parul in domeniul asta. Ceea ce am vrut sa evidentiez este ca, daca ai un site cu continut ce are sanse sa devina viral, orice link poate ajuta mult, pentru ca are sansa sa fie vazut.
Puteti posta si aici articole: Director de articole romanesc | Director articole online
IP unic, doar articolele originale, de calitate si utile sunt acceptate.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)