@EHR ei spun ca am avut un virus pe unul din siteurile hostate la ei si intradevar a fost insa imediat dupa ce am vazut prima alerta a antivirusului am curatat fisierele si nu a mai fost problema. Am incercat siteul prin antivirus si totul a fost ok. A doua zi am avut contul de hosting inchis. Back-up e si greseala mea caci nu am facut, imi asum responsabilitatea.
Cearta nu a fost in sens cu injuri si chestii de genul, m-am rugat de ei 3 saptamani ca sa-mi dea back-upul pentru a-mi recupera fisierele, insa mi-ai facut back-up si mi-au trimis doar bazele de date goale si fisierele siteurilor php, html etc.
@Serban nu consider ca este un director de incredere, m-am pus in pielea voastra si stiu ceea ce doresti sa spui. Ca a fost o data cazut si a stat o perioada bunicica offline, de ce nu ar mai cadea si acuma.
Eu am fost plecat din tara o perdioada si am revenit caci m-am inscris la facultate acum. Mi-am asigurat hostul timp de 2 ani si cu siguranta il voi mai plati si in continuare si ma voi ocupa de siteuri. De accea consider eu ca este stabil acum, insa cum ai spus si tu si iti dau dreptate, nu este de incredere daca ma pun in pielea voastra. Ramane la aprecierea fiecarui utilizator acum.