Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: inscriere in directoare pe bani

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    39

Implicit

@mariuslmm: nu le număr decât pe alea în care site-ul înscris e listat.

@Will: Condiţiile nu sunt citite de nimeni şi nici n-ar trebui să fie citite. Dacă mă întrebi pe mine, e suficient să citeşti condiţiile pe 2-3 directoare şi în funcţie de alea să pricepi cum NU trebuie să-ţi înscrii site-ul ca să fie aprobat. Probabil că nu agrează CAPS-ul, titlu de un km şi descriere pusă la plezneală - rezultă am să evit chestiile astea pe parcursul înscrierii în cele 1000 de directoare. And in the end, trebuie să fii oligofren să înscrii titlu cu CAPS, asta că nu te ajută cu nimic din pdv. seo şi din orice alt punct de vedere.

În rest sunt de acord întru totul. Descrierea şi felul în care şi-a ales titlul site-ului spun multe despre site în sine.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Preturile sunt ok pentru numarul respectiv de linkuri, daca zici ca e garantat.

Ce sa zic, succes in activitate.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Postul asta e aberant.. parerea mea. Nu s-a inventat inca metoda care sa educe oamenii doar prin simplu fapt ca specifica cineva undeva "neste" reguli.
    Daca ar fi asa ar fi raiul pe pamant. Daca tu ai pus niste reguli nu inseamna ca vizitatorii sau cei care se inscriu le vor si respecta, asta tine de educatie, de respect.Te-ai gasit sa te astepti de la educatie si respect taman in mediul online.. loc unde s-a intiparit ideea ca "poti fi oricine vrei". Poate cei care nu-ti citesc regulile se cred zei pe net si nu-i intereseaza regulile tale, te-ai gandi la asta?
    Eu nu citesc niciodata regulile directoarelor si nu am siteuri respinse. Care sa fie motivul oare?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Tu nu ai niciodata nimic: nici siteuri respinse, nici spam pe email..

Mai sus erau vizati unii din cei care ofera servicii de inscriere in directoare si nici macar siteurile lor nu stiu sa le inscrie.. Cei care nu ofera la fel si cei care ofera serviciile respective pot sa inscrie, sa citeasca sau nu reguli, e problema lor. La mine ca si la multi altii o sa ia DELETE si o sa munceasca degeaba inscriind siteuri. Problema e ca ne mananca din timp cu inscrierile aiurea

Ps. Ca sa ai ceva trebuie sa ai si activitate. Deci inscrie si tu in directoare si o sa ai si una si alta.

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Intalnesc tot felul de indivizi care ofera servicii de inscriere in directoare. Isi fac diverse pachete si le pun un pret.
    stii vorba aia .... la tatzi ni-i greu , si tatzi am trai ......
    eu nu vad nici un lucru rau ca acei indivizi de care zici ofera astfel de servicii.ar traii si ei si ar manca o pita calda ca tot omu. daca sant oameni care apeleaza la serviciile lor, aia din nou e treaba si banii lor.
    ce e deranjant e faptul ca spameaza la greu cu e-mailuri si atunci personal primul lucru pe care-l fac e sa apas butonul RAPORTEAZA SPAM si sa sterg mesajul.
    mie i-mi place sa-mi submitez personal site-urile si consider ca pentru a fii acceptat un site trebuie sa aiba continut de calitate si forma atragatoare.
    si desigur la submitare sa nu abuzezi de caps , de epitetele cel mai, cea mai, etc si sa eviti la descriere o insiruire fara logica si sens de cuvinte cheie.cam astea sant , in mare, chestii de bun simt si reguli universal valabile.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscriere directoare
    De demonbogdan în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th October 2009, 20:36
  2. Inscriere in directoare web
    De Mircea Budean în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd September 2009, 15:33
  3. Inscriere in 200 Directoare Web
    De startblog în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4