Redeschid subiectul pentru ca ma intereseaza.
Cunoasteti exemple de reusite in acest sens? Se merita sa apelez la o firma specializata in fonduri europene? Sunt utile si experientele personale, chiar daca nu au avut succes.
Redeschid subiectul pentru ca ma intereseaza.
Cunoasteti exemple de reusite in acest sens? Se merita sa apelez la o firma specializata in fonduri europene? Sunt utile si experientele personale, chiar daca nu au avut succes.
Dute la o astfel de firma si propunele ca le platesti procent dublu, dar asta doar la aprobarea proiectului si primirea banilor si o sa afli raspunsul
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
O sa contactez cateva firme sa vad care este "modul de lucru", insa fiind un forum plin de persoane din online, ma gandeam ca au fost altii care deja au incercat sa acceseze astfel de fonduri. O sa revin cu informatii dupa ce le obtin, poate sunt utile si altora.
Cel mai bine, contacteaza agentia de dezvoltare regionala din regiunea ta. Acceseaza site-ul R E G I O si vei afla mai multe detalii si date de contact.
Fratiilor, prin fondurile acestea va da cu o mana si va ia cu 10am mers sa imi fac proiect pentru apicultura detin 30 stupi si gata mi-au aprobat dosaru 1.500 euro/an si a trebuit sa imi angajez contabil sau cel putin odata pe luna sa imi faca totalul si ce o mai face el pe acolo dupa o gramada de taxe si etc.. Mai bine faceti cu banii vostri si dormiti mai linistiti.. Niciodata ce primesti pe "gratis" nui chiar asa cum pare..
Aradean, si eu am pe apicultura, sunt in anul 2 de cand iau fonduri si nu a trebuit sa angajez pe nimeni, contabilitatea o faci tu, va trebui sa urmezi un curs de contabilitate care dureaza cateva saptamani si e gratis, credema, nu strica 1500/an in plus, anul acesta de banii astia am luat cauciucuri de iarna la masini am mai schimbat una alta si sau dus.
fara rost sa apelezi la firme decat daca accepta cum a zis lovelife ... plata la aprobare ... altfel baietii iti iau o taxa de inceput si li se cam rupe ... fac treba in scarba si fara nici un fel de interes
e greu sa accesezi astfel de fonduri si bataie de cap e mult prea mare iar beneficiul mult prea mic ...
acuma am vazut topicul ... si l-am citit pe tot si ma uitam peste comunicatul de presa de aici: http://media.hotnews.ro/media_server...icat-presa.jpg
Vad eu prost sau scrie acolo ca proiectul a costat 978 de mii de lei ? Adica aproximativ 220 000 EURO ? Ce dreaq au facut de banii astia ? Toate site-urile din Romania ? Or fi lucrat si la ale mele si la ale voastre toate la un loc de banii astia sau .. ? E clar ca s-a dat spaga la greu sa se aprobe asa ceva ca nu e nimic atat de tampit sa creada ca 4 site-uri fac 220 000 de Euro .. oricat ar fi ele de complexe ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Cu banii aia construiesti un spatiu de birouri, dotezi un datacenter, si angajezi si 10 programatori, si cu toate astea faci ce proiect vrei tu... dar adevarul e ca din toata suma aia lor le revin doar 10%Vad eu prost sau scrie acolo ca proiectul a costat 978 de mii de lei ? Adica aproximativ 220 000 EURO, restul sunt: taxe, spagi, spagi, comisioane, taxe si iarasi spagi
, cam asa e in ziua de azi, daca nu dai spaga stai la coada si ai sanse foarte mari sa nu prinzi nici un proiect, nu ai ce face.
Nu cred ca la un site de stiri de genul asta e chiar necesar sa dea spaga, de fapt nu cred ca are tupeul cineva sa ceara spaga de la un ziarist, mai ales ca stie ca poate aparea in presa, de obicei astia de la institutii dau spaga la media ca sa taca din gura
dar proiectul fiind complex, este posibil sa fi platit din banii astia si ceva contracte pentru editori care aduc continut, poate si-au facut din banii astia si dotarile pentru reporteri, masini, calculatoare, birouri, telefoane, si cine mai stie ceva.
Spagi grase au fost necesare aici Fonduri europene pentru platforma de E-guvernare « « Accesare fonduri europene neramburabile 2011Accesare fonduri europene neramburabile 2011
Si mai erau prin presa niste proiete de site-uri de 2 lei care au fost platite cu milioane de euro, unul din ele se lauda cu 100 unici pe zi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Un amic din ungaria si-a facut site cu fonduri europene, cand ungaria a aderat la zona UE firmele din ungaria au avut acces la fonduri pentru dezvoltare pe nisa online, am ramas surprins cand mi-a zis ca a investit in site 8 mii de euro din care jumate erau fonduri de la UE.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)