eu am un .info pe in engleza cu 5500 unici pe zi, n-am simtit nici o diferenta fatat de un domeniu.com.
eu am un .info pe in engleza cu 5500 unici pe zi, n-am simtit nici o diferenta fatat de un domeniu.com.
:)
Nici eu nu am avut vreodata rezultate notabile cu un domeniu .info. Adevarul este ca nici n-am dezvoltat ceva serios pe vreunul din ele. Cred ca dezavantajul major al unui domeniu .info este doar increderea acordata. Toata lumea e obisnuita cu .com
@all - Daca vrei sa deschizi un site ce va contine articole, informatii, etc. bineinteles, originale, domeniul.info este excelent. Doar nu degeaba extensia .info vine de la information...
Un .info nu poate fi folosit, dupa parerea mea, pe un site ce nu are continut (ex: browser game, video, etc.). In concluzie, domeniu.info poate avea succes doar daca ai continut bun si original.
Gresesc?![]()
Nimic interesant...
Eu folosesc .info pentru Slanic Moldova si totul e OK. Am primit chiar PR5, pozitionare buna in google....
Am cumparat domeniile com, net, org si info de tipul k1-k2.tld unde k1 si "k1 k2" sunt, de departe, cele mai cautate cuvinte din domeniu.
Am cumparat domeniile com, net, org, biz si info de tipul k1-k2-k3.tld unde "k1 k2", "k1" si "k1 k2 k3" sunt, de departe, cele mai cautate cuvinte din domeniu, cu un avans mare ptr "k1 k2".
Domeniile au primit linkuri de diferite tipuri printr-un sistem propriu de promovare. Siteurile au urcat bine in SERP, intr-un mod in care ma face sa nu pot trage nicio concluzie, dupa aproape o luna, respectiv doua, daca unele extensii sunt privilegiate sau daca unele extensii sunt mai prost vazute.
Astept sa se mai cearna putin lucrurile (procesul de linkuire masiva este pe undeva pe 1/3 sau 1/2 dini timpul prevazut) si apoi as putea reveni cu noi date.
Scuza-ma ca ma bag peste tine, dar de ce ar fi mai ieftin un site cu 10-20 % care are domeniul .info, decat un site care are domeniul .ro ? Ma rog, domeniul are o valoare atat de mare la un site dezvoltat ? Nu cred asta.
Cat despre domeniile .info, daca vrei sa mergi pe un proiect cu domeniu .info, mergi. Sunt domenii normale, doar ca oamenii care le-au pus in umbra nu-s "normali". E un obicei foarte prost a omului, daca arunca unul cu piatra vin si alti 10 care arunca, fara sa se intrebe de ce se arunca. Am dezvoltat si eu 1-2 site-uri pe domenii .info si niciodata n-am avut probleme cu ele.
Eu o singura diferenta am simtit, cand am trecut de pe .net pe .ro, site-ul mi-a urcat pe prima pagina la cateva cuvinte cheie.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)