Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Branding in google

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Branding in google

Se tot spune, si eu cred cu tarie in asta, ca este important sa acaparezi primele 10 rezultate din google pe cautarile brandului tau.

Cred ca este deja o metoda de branding cunoscuta, tin minte ca si unul din speakerii de la gpec 2010 a reamintit-o, dar cati dintre noi o folosesc?

Eu ridic, dupa index care tre sa aiba primul rezultat, auxiliarele principale - blog, forum. Dupa aia ridic facebookul si twitterul si ma culc la al 5 lea rezultat...

Voi luati in considerare metoda asta de branding? Daca da, ce ridicati acolo?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Dupa al 3-lea rezultat deja e inutil. In plus, nu sunt de acord cu "trebuie sa ai primele 10 rezultate in Google". Nu ai cum sa scoti atatea adrese REALE, decat daca faci spam. Nici Google sau Facebook nu ar avea atatea sectiuni.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Google deja acopera faza asta pe .com cu rezultate pe toata pagina. Vad ca si pe .ro merge cat de cat.

Dau exemplul asta ptr ca Google intr-o anumita idee greseste facand asta, apple in engleza nu e neaparat un brand, ci la origine e un fruct. Iar el nu ofera informatii despre "mar" decat ca brand. Ciudat e ca pentru plural tot brandul e primul rezultat.

Dar da, e ok sa acoperi primele 10 rezultate de pe brand cu pagini proprii si ele pot fi generate fara a face spam. Conturile de SM, forumuri, grupuri de discutii etc pot fi create si folosite in mod real, ele acoperint lejer 10 rezultate in Google dupa brand.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Cristi nu pagini din site ci pagini "ale tale", aici intra pagina de facebook a companiei, pagina de twitter, o discutie (de bine) pe un forum si asa mai departe.

Krumel, niste exemple concrete de pagini care iti sustin brandul daca apar pe prima pagina? tu cum faci?
    cred ca faza cu apple se datoreaza volumului de cautari pe care le genereaza brandul fata de fruct, adica preferintele utilizatorului.

Off-topic: tot nu ma lasa sa pun arond, chiar trebuie sa am 30 de zile? nu merge faza cu 50 posturi?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Cred ca exemplul Avangate e bun. Au cam 4 rezultate care sint din SM.

Cristina Andrei cred ca poate detalia despre lucrul asta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Primul ar trebui sa fie index, apoi cateva custom pages improtante, (daca e cazul) retelele social. Nu prea cred ca ai cum sa bagi atatea rezultate, merge doar la brandurile mari.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

-> lumpy - pai despre asta vorbim, despre cum facem dintr-un brand mic, un brand mare deci cred ca e un pas bun, in primul rand te face sa fi activ pe SM ca sa ridici paginile respective, iar asta face bine brandului,

Bun, deci ridicam twitter, facebook, slideshare, flickr, blogul, forumul si indexul, avem 7 pana acum. Multumim Krumel.

*daca reusim sa mai strangem, super, daca nu, as vrea sa detaliem CUM ridicam aceste pagini. Pana atunci, mai asteptam idei.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Intrebarea e... de ce? de ce sa acaparezi primele 10 rezultate din google pentru numele brandului tau? Mi se pare time wasting. Din momentul in care ai primele 3-4 rezultate si iti mai apar si sitelinks, e treaba terminata. Mai urci un blog, twitter, facebook page si atat. Acapararea primelor 10 rezultate mi se pare doar o chestie de frica de bad reviews. Ioi, sa nu scrie x ca brand-ul nostru e de 2 lei si sa apara pe prima pagina, mai bine facem noi cumva si luam prima pagina.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Intrebarea e... de ce? ..... Acapararea primelor 10 rezultate mi se pare doar o chestie de frica de bad reviews. Ioi, sa nu scrie x ca brand-ul nostru e de 2 lei si sa apara pe prima pagina, mai bine facem noi cumva si luam prima pagina.
    La asta m-am gandit si eu prima data cand am citit postul si nu am vrut sa dau si alte idei.
    Am fost pus in situatia asta si a cam trebuit sa umplu aproape complet prima pagina si ceva din a doua.
    Au scapat 2 pozitii in partea inferioara a primei pagini, era vb de un nume de brand identic, dar in USA.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Pai chiar despre asta e vorba, in prima instanta. Altfel, ajuti omul care iti cauta brandul pe google sa afle mai multe despre el, pe toate caile, ceea ce e ok, Dar in general e fuga de bad reviews, ceea ce e constructiv cand esti un brand mic, in dezvoltare.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •