Mi-am creat un site folosind o platforma WP.
Nu stiu ce s-a intamplat cu el dar acum imi afiseaza o pagina alba.
Stie cineva care este cauza?
Se poate face back-up vechiului continut, urmand a instala din nou platforma?
Merci anticipat!
Mi-am creat un site folosind o platforma WP.
Nu stiu ce s-a intamplat cu el dar acum imi afiseaza o pagina alba.
Stie cineva care este cauza?
Se poate face back-up vechiului continut, urmand a instala din nou platforma?
Merci anticipat!
pai iti ramane continutulin locuiesti toate fisierele site-ului mai putin folderul wp-content si pui datele bazei de date in config.
Adica reinstalez WP si apoi inlocuiesc vechea baza mai putin folderul wp-content.
Este o problema de securitate WP ? Ca este a doua oara cand mi se intampla in ultima luna.
Va multumesc pentru ajutor!
Stai ca am facut o prostie!
M-am gandit ca ar functiona ceea ce mi-ati zis,numai ca am sters tot de pe server.
Am reinstalat WP.Eu am salvata vechea baza de date.Ce fac acum?
Instalez WP si adaug tot mai putin fisier Wp-content?
Daca ai sters tot, restaurarea va fi mai complicata.
Ce poti face:
1. Instalezi din nou Wordpress
2. Pui tema, pluginurile, tot
3. Import la vechea baza de date (din PHPMyAdmin de exemplu, in baza de date folosita de noua instalare WordPress)
4. Gata. ar trebui sa mearga.
De exemplu. Daca are cineva o metoda mai simpla sa-mi spuna si mie![]()
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
ar trebui sa ai backup de la host, si sa dai cu cateva zile in urma si de data asta nu mai stergi totul si lasi wp-content :-w ...
Sau, salvezi fisierul config, stergi tot, copiezi toate fisierele, copiezi vechiul fisier config(pe care l-ai salvat). Daca nu-l mai ai, faci o instalare curata a wp-ului(pe alta baza de date), si pe urma modifici fisierul config si schimbi datele bazei de date(...), o pui pe cea veche.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)