Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: necesit scribi de articole

FIBONACCI este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd January 2008
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit necesit scribi de articole

Se necesita doi scribi priceputi (romana si engleza), pentru editare articole (intre 1000 si 3000 de semne).

Articolele se vor inspira din materiale existente pe web, care vor trebui adaptate.

Unele materiale au la baza stiri sau anunturi ale companiilor.

Domnii si doamnele scribi vor fi platiti in functie de skilluri, de regula 3-5 RON pe articol.

Catindatii trebuie sa prezinte 1 material demo in ambele limbi.

D@n
    D@n este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    58
    Putere Rep
    35

Implicit stop!

Catindatii trebuie sa prezinte 1 material demo in ambele limbi.
    Ce e cu voi oameni buni?

Daca astepti articole dmeo si priemsti un aritcol in care la feicare cnici rnduri apare ctae un cvuânt scis alandalas il elimni din start. Nu?

... si daca ai "gresit" intentionat... nu am prins gluma

FIBONACCI este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd January 2008
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit

matale de Caragiale ai auzit? dar asa sunteti voi astia jmecheri, ati lasat cultura pe mana agricultorilor. Ia de baga un search pe google, poate gasesti o explicatie pentru nivelul tau.

psaico este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    250
    Putere Rep
    0

Implicit

eu unul as fi interesat .. contacteaza-ma daca mai e valabil anuntul

DeadGuy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th May 2007
    Posturi
    62
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de FIBONACCI Vezi Post
    matale de Caragiale ai auzit? dar asa sunteti voi astia jmecheri, ati lasat cultura pe mana agricultorilor. Ia de baga un search pe google, poate gasesti o explicatie pentru nivelul tau.
    Intr-o vreme am avut si eu un sef cu aceasi atitudine... acum vad ca a dat faliment.

Tinand cont ca asta este un forum de SEO si SEM o sa iti dau un sfat (ce ar fi bine sa fie luat in considerare si de alti ofertanti): nu conteaza ce vinzi, conteaza CUM vinzi.

D@n
    D@n este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    58
    Putere Rep
    35

Implicit Ha ... ha ... ha ...

Da, nene FIBONACCI am auzit de Caragiale, si asta nu de pe Google cum ai crede. Am cautat totusi asa cum ai spus cuvantul "catindati" pe Google. N-am gasit sa se spuna ceva de bine la adresa lor. Mai degraba erau facuti prosti. Mesajul tau era ceva subtil si nu mi-am dat eu seama? (Adica ne-ai facut prosti si nu ne-am prins noi?)

Vreme frumoasă, cai superbi şi "catindaţi" unul mai prost ca altul.
    Undeva aici ma trimite google... printre altele.

Ca si sugestie binevoitoare vezi daca gasesti aici ceva mai util decat Google.

Sper ca n-am fost prea spinos si sa-mi fie cu pardon daca te-am supărat.

Tradare, Tradare... dar sa stim si noi! ( adica daca ai vrut sa ne faci prosti, spune-ne si noua).

P.S.

catindaţii cand se jură
    că nu spun minciuni sfruntate
    nu ne mint, dar ce mai cură
    ei ne dau din gogonate!

epigrama de Dumitru Cioaca-Genuneanu
    ... ma semnez si o dau anonima...

Cu respect,
    D@n

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Are şi eu o întrebare (pentru că eu este interesată): scribi e sinonim cu article writer?! Dacă da, 3-5 RON pe articol e extrem de puţin

c|neva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    297
    Putere Rep
    35

Implicit

E vorba doar despre editare? Mai multe detalii as vrea.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Are şi eu o întrebare (pentru că eu este interesată): scribi e sinonim cu article writer?! Dacă da, 3-5 RON pe articol e extrem de puţin
    am o intrebare off-topic dar in domeniul asta (imi cer scuze daca incalc regula prin postarea ei aici si nu in topic nou si rog mutarea ei in situatia data);

intrebare e: cat se plateste pentru un articol pe tema semi-tehnica scris din mai multe surse, cu pareri personale si concluzii argumentate, bibliografie si tot tacamul?
    ca sa dau un exemplu de domeniu as zice un subiect despre energii eoliene sau solare;
    ideea ar fi ca articolul asta sa semene cu o combinatie intre un referat scolar (dar din ala facut pe bune) si un articol tip revista;

prin comparatie m-ar interesa si un pret comparativ pentru un articol pe aceeasi tema, dar rescris si nu contributie proprie;

intreb asta pentru ca am de ceva vreme o idee pt un proiect personal (cum de fapt am multe idei ) pt care e posibil sa gasesc resurse de timp macar intr-un viitor incert inca;

apreciez orice indiciu din partea voastra

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Gabriel, ca idee eu lucrez ca si writer pe engleza de aproximativ 4 ani si cer 0,04-0,05 pe cuvant pt articole tehnice (si primesc). In comparatie, un indian iti scrie la 0,01/word iar un writer profesionist nativ (english, us, aus, canada, etc) poate cere pana la $1/word. Depinde si aici, daca e o work-at-home-mom care scrie ca freelance writer, se va invarti pe la 0,05$ maxim, daca e writer cu 20 de ani de experienta si ii ceri sa iti scrie un press release....fa bine si pregateste pusculita

Nu face nimeni diferenta la pret intre continut rescris si continut original (banuiesc ca aici intelegi "facut de la 0"). Pt ca din punctul de vedere al motoarelor de cautare, continutul rescris e original, atata timp cat trece testul de copy/paste. Sigur daca scrii pentru o revista, unde tinta principala sunt human readerii, se schimba traba si calitatea continutului devine mai importanta (deci si pretul mai mare).

Intr-adevar e putin dpmdv, dar asta e oferta omului, daca vreti o luati daca nu nu Apropo, mai bine pui oferta in cuvinte, e mai usor de evaluat. De ex, decat sa zici "3000-5000 de caractere" mai bine zici "intre 350 si 500 de cuvinte".

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. plagiat articole
    De cris în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th June 2010, 14:44
  2. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 18:53
  3. Directoare de articole
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd July 2008, 15:19
  4. Ce articole v-ar interesa?
    De Federals în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd May 2008, 14:21
  5. Articole pe bloguri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th November 2007, 18:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.