Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: necesit scribi de articole

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

@Tudi - ms pt info

ideea e ca fiind un proiect personal nu respecta chiar regulile unui business de succes si chiar vreau sa am in vedere in primul rand userul si abia apoi partea financiara;
    evident, tot pt ca e un proiect personal, nu decurge chiar asa strict conform planului (in special la partea cu deadlineul )

FIBONACCI este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd January 2008
    Posturi
    28
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de DeadGuy Vezi Post
    Intr-o vreme am avut si eu un sef cu aceasi atitudine... acum vad ca a dat faliment.

Tinand cont ca asta este un forum de SEO si SEM o sa iti dau un sfat (ce ar fi bine sa fie luat in considerare si de alti ofertanti): nu conteaza ce vinzi, conteaza CUM vinzi.
    nu prea ai inteles ca eu nu vand, ci cumpar. deci perceptia ta asupra lucrurilor este gresita din start.

DeadGuy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th May 2007
    Posturi
    62
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de FIBONACCI Vezi Post
    nu prea ai inteles ca eu nu vand, ci cumpar. deci perceptia ta asupra lucrurilor este gresita din start.
    Gresesti din 2 puncte de vedere:

1. Tu vinzi posibiltatea de a se lucra pentru tine, cu o astfel de atitudine sunt slabe sansele sa gasesti pe cineva competent. Pana la urma este pe un forum unde majoritatea userilor sunt freelanceri sau ofera astfel de servicii ca freelance work, drept pentru care NU este nimeni obligat sa iti inghita comportamentul. Gandeste-te vrea sa te angajezi intr-o gogoserie si inainte de interviu l-ai vedea pe sef cum isi injoseste angajatii, ce parere ai avea despre acea persoana ? Cum ai descrie-o in discutiile tale cu alti gogosari ()? Ai mai vrea sa lucrezi pentru acea persoana? Si daca stomacul te obliga sa muncesti pentru acea persoana, ce randament ai da, cat de mult ti-ai da silinta ?

2. Nu stiu cati fac asta, dar eu cel putin verific fiecare persoana (companie) inainte de a face afaceri cu ea. Si daca vad persoana reprezentativa a companiei cu care as vrea sa fac afaceri ca face astfel de comentarii si are o astfel de atitudine in public prefer sa caut altceva. Nu cred cineva si-ar incredinta brandul unei persoane care are un astfel de comportament, pentru ca aceasta atitudine denota lipsa de profesionalism si de seriozitate, iar daca vad eu asta, cu siguranta vor vedea si clientii mei, si in cazul asta, de ce sa imi stric imagine firmei mele lucrand cu oameni ca tine ?. Spune-mi te rog la ce conferinta de afaceri sau la ce expozitie ai vazut participantii sa poarte astfel de discutii ?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu vreau sa ii iau apararea lui Fibonacci, personal nici mie nu imi place un anunt facut in genul asta. Dar deadguy, probabil vroia doar sa fie putin mai destins si funny anuntul, nu oferta aia tipica, serioasa si monotona. Numa nu va dati in cap Make love not war, alea alea.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

1. sunt de acord cu deadguy.. si mie mi se pare o vanzare si nu o cumparare (se vinde un job.. se vinde posibilitatea de a primi un salariu)

2. nu comnetez atitudinea.. nu e stilul meu (cel putin nu in situatia data), insa nu ma deranjeaza.. si pana la urma fiecare e liber sa adopte stilul pe care il considera optim

3. nu e chiar o conferinta de afaceri "scortoasa" cand e vb de un aricol de 3 lei

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. plagiat articole
    De cris în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th June 2010, 13:44
  2. Articole
    De eugen în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2009, 17:53
  3. Directoare de articole
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd July 2008, 14:19
  4. Ce articole v-ar interesa?
    De Federals în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd May 2008, 13:21
  5. Articole pe bloguri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th November 2007, 17:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.