Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
Ce mă deranjează cel mai mult este faptul că doar ăia care nu au nimic la semnătură aduc jigniri și comentează ca și cum ar fi nu'ș ce experți. Nu ai să vezi o persoană specializată în SEO și care are ceva ani în domeniul acesta de activitate să vină cu astfel de comentarii.
LOL, io am .. nu comentez decat la subiect. Eu zic ca la experienat ta ar trebui sa te limitezi la oferte, ca de suparat pe membri neseriosi o sa iti dauneze la sanatate si nu merita. Asta e defectul promovarii in comunitati, comentariile care nu-si au locul ( sau poate fac parte din mix ). Cat despre SEO ceva mai banui si eu, altfel nu tineam sus in TOP 3 atatea site-uri ( si nu vorbesc de 10 - 20 ) Ce nu am? Site-uri care sa aiba organic PA DA, TF, FF, PF sau mai stiu eu ce metrici mari. Am mai intrebat, ce conteaza ma mult? PA, MA, Fa sau DA sau pozitia in SERP? Eu as paria pe pozitie, adica daca un site e ok in TOP 5 in SERP, ma ajuta link=ul ala 100%, metricii.... habar nu am. CA sa fiu mai clar, daca ma duc la magazin cu bani ( cash, card, telefon ) sigur uai marfa, daca ma duc cu mere ... e posibil sa nu iau nimic. Hai, inca odata LA MULTI ANI!