Haotic, iti dau un exemplu de scris mult si fara rost dar nu in bataie de joc klumea.info si clubseo.info in primele zile de la lansare - maxim o luna sau 2. Eu cred ca poti scie si 20 pe zi - 8 -10 ore daca e pe nisa ta si esti inspirat - nu stiu cate poti scrie fara sa te repeti pe acelasi subiect - biciclete cu roti verzi! Acum ca site-urile au inceput sa mearga la mine de 3 -4 ori mai bine, sub un venit de 4000 RON / luna nu ma gandesc ca as mai scrie - am renuntat la scris, scriu rar prefer sa o fac pentru mine.
Eu zic ca e absurd sa faci calcule de genul un articol pe ora x 8 ore x minimul pe economie.. etc. de ce? pai e ca si cum ai cere unui oarecare sa inoate ca un olimpic dar sa-l platesti ca pe un paznic la bloc. Poate nu ma fost chiar elocvent, dar ideea mea este ca ar trebui sa se plateasca calitatea - si sa se ceara, daca nu vrei calitate, e alta discutie, cred ca poti scrie 40 de articole pe zi lejer ... dar cu ceva efort si vointa - clar ca nu mai iesi la bere cu baietii, cafeaua o bei din mers si la masa ciugulesti ce apuci! Cred ca un writer in RO ar trebui sa ia cel putin 8 euro/articol de 400 de cuvinte [ altfel de ce nu-l face proprietarul daca e usor si nu cere mult timp? in pauza de tigara, ca in rest toti sunt ocupati cu mamageriatul]
Intr-un final tot ii da la sta.. ca are si el nevoie de salariu!iar freelancerul se alege cu mai multi bani decat daca ar fi angajat, pentru ca nu da 40% la stat ..![]()

]
Răspunde cu citat