Salutare!
Topicurile mele vechi de vânzare se ”amestecaseră” așa că am rescris totul aici mai clar.
1. Content-Writing
Pot scrie articole pe diverse nișe. Nu stăpânesc la perfecție vreo nișă anume însă cu puțină documentare am abordat de la fitness și pastile până la descrieri jocuri și articole pe IT&C.
Prețul nu este unul fix ci diferă în funcție de nișă, număr de cuvinte, mărimea comenzii și termenul limită.
Exemple de articole scrise de mine în domenii variate se pot găsi pe blogul personal iar la cerere pot face și ”demo-uri”.
Dacă consider că nu pot redacta suficient de bine pe o anumită nișă sau nu pot livra comanda în timp util îmi rezerv dreptul de a o refuza. Mai multe detalii într-un mesaj privat.
2. Advertoriale
Deocamdată în portofoliu am 4 site-uri pe care vă pot vinde advertoriale și link-uri sidebar. Câteva caracteristici mai jos. Adresele și alte detalii pe pm.
- site 1 - PA 34, DA 21, blog personal. [domeniu.ro]
- site 2 - PA 30, DA 17, blog generalist. [domeniu.ro]
- site 3 - PA 26, DA 12, blog generalist. [domeniu.eu]
- site 4 - PA 23, DA 12, blog generalist. [domeniu.ro]
3. Comentarii pe bloguri
Postez comentarii pertinente cu rată de aprobare cât mai mare pe diverse bloguri cu ce nume/mail/link se dorește. Lista poate fi făcută de mine (25-50 de bloguri), domenii proprii și free, autoritate variată, sau clientul poate veni cu propria listă pe care voi lăsa comentariile. La cerere voi scrie și de pe alte ip-uri cu un proxy. Alte detalii în mesaj privat.
4. Creez site-uri de prezentare
Realizez site-uri de prezentare pe platforma Wordpress, optimizate SEO on-page, cu temă free sau premium, cu sau fără conținut scris de mine + viitoare actualizări/modificări. Pot înregistra domeniul dorit și alege un pachet de hosting în funcție de cerințele website-ului și pot contacta un designer pentru logo-uri/bannere necesare. Pe scurt, un ”site de prezentare la cheie”. În funcție de cerințe prețurile variază.
5. Administrare PBN
Dacă ai o rețea de bloguri de care nu mai ai timp să te ocupi le pot întreține după un plan pus la punct de comun acord. Aici includem postarea de articole (scrise de mine sau furnizate de client), schimbarea/customizarea temelor, crearea de pagini de genul ”Despre autor”, actualizarea domeniilor și pachetelor de găzduire, contactarea providerilor de hosting în cazul problemelor tehnice și așa mai departe.
6. Alte task-uri
La nevoie, dacă sunt în lipsă de comenzi pentru serviciile de mai sus, pot realiza și alte task-uri dacă consider că le pot îndeplini ca la carte. De exemplu, unul dintre lucrurile pe care le-am mai făcut este data entry-ul însă cum am spus sunt dispus să învâț alte astfel de task-uri.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________
Legat de plată, în cazul sumelor mici (până-n 20 euro) pot accepta și în Paypal. În rest prefer transferul bancar.
Pentru mai multe detalii referitoare la oricare dintre serviciile de mai sus pot fi contactat la petroneldobreblog [at] gmail.com, pe Skype la petronel.dobre sau într-un mesaj privat aici.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________
4 dintre părerile celor cu care am lucrat. (textele sunt extrase din anterioarele topicuri create de mine care acum sunt șterse. persoanele cu care am lucrat își pot rescrie părerea într-un reply. mulțumesc)
”RedHat: Am colaborat. Articolele au fost in mare parte ok si au fost livrate la timp.
Havrince Daniel: Am colaborat și sunt mulțumit de rezultate. Aveam nevoie de un articol ieftin și cat de repede. În câteva ore l-am avut.
Iulian Grecu: colaborez cu el de până să fie membru seopedia și totul a decurs bine de fiecare dată.
Tottyovi: am colaborat. recomand”