Pentru ca timpul imi permite, las o oferta publica in ceea ce priveste serviciile de content writing si ma astept sa incheiem colaborari fructuoase de ambele tabere.
In primul si in primul rand, ma adresez celor care vor continut de calitate, voi refuza din start cererile care solicita continut sub forma "google translate" si un raport calitate pret minim.
Ce ofer?
-continut pentru site-uri;
-articole seo;
-articole pentru blog;
-descrieri produse;
-quality content(in speranta ca va promovati afacerile si pe site-uri care au continut de calitate, va pot ajuta oferindu-va articole in diverse formaturi care sa respecte anumite standarde).
-alte formaturi(discutam via pm/email necesitatile voastre).
Pret minim: 3 lei/100 de cuvinte.
Capacitate zilnica: 3000 de cuvinte(in functie de ce comenzi am in lucru, stabilim deadline-urile).
Articole in limba romana
Nisa: Am precizat un pret minim tocmai prin prisma faptului ca voi stabili pretul unui text in functie de nisa/complexitate. In principiu, pot scrie pe orice nisa, practic ma simt nevoit sa refuz anumite solicitari daca nu pot garanta o calitate ridicata.
Plata: Dupa ce predau articolele(in cazul membrilor vechi si/sau al celor care au mai comandat serviciile mele), Inainte de a incepe comanda(in cazul celor cu bad reputation/fara vechime pe forum/fara cont pe forum). - Paypal/transfer bancar(ING/Raiffeisen)
Am scris si publicat articole pentru ziare.com, acasa.ro, eva.ro, sfatulmedicului.ro, samd. Nu ar trebui sa luati ca etalon un anumit articol, pur si simplu putem alege o colaborare de test, care sa implice redactarea a 3-5 articole pe o anumita nisa, urmand sa decidem daca vom continua intelegerea si pe viitor.
Intrebari si nelamuriri doar pe PM, prefer sa pastrez topicul cat mai curat.
Stima,
Laurentiu.

Răspunde cu citat