Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Caut content writer pentru nisele IT & Electro

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit Caut content writer pentru nisele IT & Electro

Am nevoie de un writer serios pentru a redacta articole de calitate medie pe nisele IT si Electronice (electrocasnice). As prefera pe cineva care are ceva cunostiinte in domeniu, pe scurt, cineva care sa nu scrie "din burta" doar sa faca norma de cuvinte.
    Cateva cerinte:
    - articolele sa fie livrare la timp (fara chestii de gen "probleme de familie, mi-a murit pisica inecata intr-un pahar cu apa, a trebuit sa plec undeva si m-a durut undeva de tine si de articolele tale")
    - pret acceptabil (nu vreau oferte de pret astronomice, sunt in cautarea unui writer care sa livreze volum la calitate medie si la pret un pret decent)
    - articole de 400 de cuvinte in medie (undeva la 60-70/luna)

Astept oferte pe PM
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.786
    Putere Rep
    33

Implicit

Esti in Tulcea? Daca esti multumit de calitatea articolelor de pe blogul oktal si mondogsm / noutati - astept un PM! La pret ne intelegem, vreau sa dau banii unei persoane nevoiase din TL.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

In urma acestui anunt am fost contactat pe Facebook de o anume Ella Maria Mitran, nu-i stiu si contul de Seopedia din pacate pentru ca discutiile le-am purtat pe Facebook. La insistentele ei de a-mi redacta articole contra-cost i-am spus sa-mi redacteze un articol de test, mi l-a trimis, insa nu am fost pe deplin multumit, dar tot insistand am zis sa-i specific eu mai clar ce doresc si sa-i mai dau un test (platit) de inca 5 articole. A doua zi mi-a trimis un articol si m-a rugat sa-i fac plata inainte motivand ca are nevoie si ca imi trimite pana seara restul de articole. Am platit suma si cam aia a fost, n-am mai primit nici un articol si nici banii inapoi desi i-am dat termen inca 3 zile sa aleaga ce face, imi da banii sau articolele.
    Pe scurt, Ella Maria Mitran mi-a tras teapa si pot demonstra acest lucru. Rog un admin sa ia masurile necesare ca sa nu o pateasca si altii.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

Vad pe FB ca este Marketing And Public Relations Manager at Ecompedia - incearca sa ii dai un mesaj lui Liviu Taloi

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Pe seopedia e "mariamarin". Nici eu nu recomand. Mai face si reclama proasta pentru Ecompedia cu astfel de fapte..
    Sa nu mai zic ca nu stie cand se foloseste "fi" sau "fii", ca nu stie cum se pune un semn de punctuatie intre 2 cuvinte, etc.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    In urma acestui anunt am fost contactat pe Facebook de o anume Ella Maria Mitran, nu-i stiu si contul de Seopedia din pacate pentru ca discutiile le-am purtat pe Facebook. La insistentele ei de a-mi redacta articole contra-cost i-am spus sa-mi redacteze un articol de test, mi l-a trimis, insa nu am fost pe deplin multumit, dar tot insistand am zis sa-i specific eu mai clar ce doresc si sa-i mai dau un test (platit) de inca 5 articole. A doua zi mi-a trimis un articol si m-a rugat sa-i fac plata inainte motivand ca are nevoie si ca imi trimite pana seara restul de articole. Am platit suma si cam aia a fost, n-am mai primit nici un articol si nici banii inapoi desi i-am dat termen inca 3 zile sa aleaga ce face, imi da banii sau articolele.
    Pe scurt, Ella Maria Mitran mi-a tras teapa si pot demonstra acest lucru. Rog un admin sa ia masurile necesare ca sa nu o pateasca si altii.
    Pe forum scria deja Tot cu avans? Vezi aici Nu raspunde ella marin dupa plata avans
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Aveti grija ca o astfel de teapa o puteti lua si de la o persoana care nu are cont pe Seopedia. Cum!? Anunturile de aici pot fi vazute si de astfel de persoane. Eu pe Dragos l-am gasit imediat pe Facebook (acum a postat despre teapa asta).

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    296
    Putere Rep
    23

Implicit

Bine ca ati zis! Tocmai ma contactase pe privat pentru articole! Banuiesc ca ar trebui sa fie data afara, ca altfel se vor pacali si altii.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Lol. De acum o sa inceapa scuzele.
    Ori a fost la urgente, ori i s-a imbolnavit pisica sau ceva si i-a tinut comprese cu otet.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu cred ca o plangere penala pentru inselaciune ar putea face minuni pentru viitor. Nu o va baga la puscarie, probabil. Dar cu siguranta o va indrepta pe viitor si poate ii va face si pe altii sa se gandeasca de doua ori.

Degeaba ii tot raportam aici pe forum. Dupa cum se vede, a fost raportata si acum un an si asta nu a impiedicat-o sa dea o noua teapa exact dupa acelasi tipar.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2015, 23:49
  2. [Caut] content writer pentru review-uri de calitate
    De edy12006 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th January 2015, 22:52
  3. Caut content writer pentru reviews
    De edy12006 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th November 2014, 21:21
  4. [Caut] Content writer pentru descrieri produse