Ofer 100 articole IT 300 + cuvinte pentru un pachet Windows 8.1 ( l-am gasit cel mai ieftin la Altex cu 489,90 lei ). Pot oferi si un domeniu ( zonait[dot] info) + 80 de articole unice puse pe site.
Ofer 100 articole IT 300 + cuvinte pentru un pachet Windows 8.1 ( l-am gasit cel mai ieftin la Altex cu 489,90 lei ). Pot oferi si un domeniu ( zonait[dot] info) + 80 de articole unice puse pe site.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Articolele sunt scrise sau urmeaza sa fie scrise?
sunt scrise pe site, o parte sunt publicate, o parte sunt puse in draft.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pot sa vad un exemplu...sau ceva de genul? Niste titluri...da-mi mai multe detalii te rog
Momentan am inceput colaborarea cu Analiză, daca totul decurge ok va anunt. O intrebare, kit-ul este pentru studenti, cum poti afla cand expira licenta?
S-ar putea sa fiu si eu interesat, astept eventual un mesaj de la tine. O sa cam fiu pe drumuri saptamana aceasta, asa ca sa nu te sperii daca nu pot lua o decizie in cateva ore.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)