cumpar advertorial pe site cu pr>=7, advertorial optimizat pe "fotograf nunta cluj"
astept oferte
cumpar advertorial pe site cu pr>=7, advertorial optimizat pe "fotograf nunta cluj"
astept oferte
stiu ca o sa fiu putin offtopic, dar vezi ca pe flippa se vindeau site-uri pr7 si cu 80-100 euro. Nu a mai fost update de page rank de 2 ani, perioada in care un site ce a fost atunci PR7 (si acum arata tot atat), numai are valoare nici de PR3. Cred ca ar fi mai recomandat sa te orientezi spre site-uri cu autoritate mare a domeniului.
tot offtopic. Sa inteleg ca daca sunt niste fake pe flippa, toti au site-uri fake? Adica eu daca am site pr7, e similar cu un blog abandonat? Sau cum ca nu inteleg?
Poti sa definesti autoritate domeniu? Dar sa nu fie o cifra oferita de o firma din bahamas, te rog.
-----------
Ontopic. Sunt foarte putine pr7 in ro, nu cred ca sunt 2 pe forum. Daca aveai magazin online, atunci gaseam 1 loc.
Cumpara mai bine pe nisa de turism, "cazare cluj', gasesti destule site-uri si nu cred ca ai nevoie de multe sa rankezi.
Ultima modificare făcută de Tom; 3rd June 2015 la 23:01.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)