Sunt dipus sa incep colaborari pe partea de content writing pe diferite nise, articole de tip promovare produs, advertorial si asa mai departe.
De cateva saptamani colaborez cu un mare blogger din Romania pe diferite nise, insa, am timp si de a incepe alte colaborari.
Pachetul meu de redactare de articole va ofera urmatoarele beneficii:
- articole scrise corect din punct de vedere gramatical;
- calitate buna a articolelor, pe anumite nise chiar foarte buna;
- preturi foarte convenabile atat pentru dvs. cat si pentru mine, avand in vedere calitatea;
- seriozitate in legatura cu durata colaborarii si cu respectarea deadline-ului (am dreptul de a-l negocia in momentul in care doriti un numar mare de articole intr-un timp foarte scurt).
Totodata doresc sa va lamuresc si in privinta intrebarilor cu privire la bulinele rosii de la profilul meu. Atat timp cat am fost online pe Seopedia am fost intotdeauna serios, pana cand am clacat din cauza unor probleme personale ce le-am avut in acea perioada. Datorita acestor probleme am si renuntat la a mai activa in domeniul online din momentul respectiv, insa, acum problemele s-au rezolvat si vreau sa-mi refac reputatia pe acest forum astfel incat sa nu mai fiu perceput intr-un anumit fel pe viitor.
Pentru cei ce indoiesc de mine: vreau sa spun ca nu exista nicio temere in privinta posibilelor tepe care as putea sa le dau, intrucat scriu articolele, le predau, iar abia la final sunt platit.
In cazul in care aveti alte intrebari ma puteti contacta prin mesageria privata de pe forum sau pe email la alex1nut@gmail[dot]com.
P.S.: nu o sa postez niciun pret aici, deoarece acesta va fi facut odata ce aflu cantitatea articolelor pe care persoana x sau y o doreste. Preturile vor fi alese cu clientul respectiv, astfel incat sa fie ambele parti multumite.
Multumesc.

Răspunde cu citat