E mai convenabil decat sa ai un site cred. Pentru RedHat si mai ales Edy, care se pare ca nu-mi da pace. Una e sa scri repede si la nervi, alta e sa stai de articole. Stai linistit ca toti fac greseli, insa nu pot numi un articol "de calitate" avand 250 de cuvinte. Edy eu am facut referire la altceva, nu legat de scriere. Nici eu nu am nimic cu nimeni, relax
Florea, te rog sa nu te superi pe mine, insa ai probleme serioase cu numarul de "i" al cuvintelor. Eu scriu articole si nu le traduc cu Google. Nu le traduc deloc. Aici e vorba si de capacitatea de a inova si de a dezvolta un subiect. Daca faci ceva bine, fa acel lucru din ce in ce mai bine, fara sa te gandesti la faptul ca sunt oameni care fac mai multi bani din alte activitati. Ar fi o idiotenie sa ma apuc sa prezint stiri, pentru ca Andreea Esca face zeci de mii de euro lunar sau sa ma apuc de un vlog de machiaj, pentru ca exista anumite persoane care fac o caruta de bani din asta. Desi pare simplu, nu este chiar atat de simplu, sau este simplu pentru cei care au un anumit talent si fac acel lucru cu placere.![]()
Ofer servicii de content writing !
Serios? Ai si tu probleme cu vlogurile... Daca esti asa tare inseamna ca te numesti omul care stie tot. Partea a doua ai dreptate, insa pe mine nu ma intereseaza ca Andreea Esca face ce face...Spor la treaba si la imaginatie
Tocmai, am spus ca nu stiu tot. Sunt bun pe ceva, nu am cum sa fiu bun in toate domeniile, chiar daca unele par usoareEu propun sa incheiem discutia, pentru ca este offtopic si cel care a deschis acest subiect l-a deschis cu alt scop.
Ofer servicii de content writing !
Salut , un pret pentru 25 articole despre jocuri online ( flash ) de cca 350 cuvinte / articol se poate ?
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Am postat cu ceva timp in urma cum ca nu mai iau comenzi momentan, lucru care inca nu s-a schimbat, asa ca va rog nu mai discutati pe postarea mea, incerc sa o tin curata. Multumesc anticipat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)