Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: [Vand] o Sursa cu 250k (250.000) de Cuvinte Cheie Analizate si Ordonate Alfabetic

Afișare hibrid

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Din moment ce ai postat o asemenea oferta aici, ti-ai asumat acest risc.
    De exemplu si eu sunt interesat (mai mult ptr a-mi face o ideee asupra a ceea ce misca in zona, dpdv practic nu vad sa-mi foloseasca) si vreau sa ies cat mai ieftin.
    Si la fel gandesc si altii, deci e posibil sa apara combinatii de 2-3-4 care vor lua la comun. Nici eu n-as refuza pe cineva care mi-ar zice: "Te bagi? Suntem 3, daca intri si tu vine cate x lei de fiecare, nu 150."

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Din moment ce ai postat o asemenea oferta aici, ti-ai asumat acest risc.
    De exemplu si eu sunt interesat (mai mult ptr a-mi face o ideee asupra a ceea ce misca in zona, dpdv practic nu vad sa-mi foloseasca) si vreau sa ies cat mai ieftin.
    Si la fel gandesc si altii, deci e posibil sa apara combinatii de 2-3-4 care vor lua la comun. Nici eu n-as refuza pe cineva care mi-ar zice: "Te bagi? Suntem 3, daca intri si tu vine cate x lei de fiecare, nu 150."
    Stiu ca exista acest risc. Dar de ce ai vrea sa imparti cu inca 2-3 si sa imparti aceste informatii cand poti profita doar tu. Interesul tau ca si al meu este ca acest pachet sa ajunga la cat mai putini pentru ca altfel ar creste competitia, s-ar lua toate domeniile care au mai ramas, ai pierde anumite oportunitati.

Inca nu intelegeti ca nu este vb numai de bani. Este o suma foarte mica mai ales pentru cei care sunt vechi si au site-uri care produc foarte mult pe luna si este o suma mica si pentru cei care sunt la inceput de drum. De ce ai vrea sa pierzi anumite oportunitati alaturi de cativa "prieteni" cand poti profita singur de ele. Este in interesul tau ca anumite informatii sa ajunga la competitori? s.a.m.d. Trebuie doar sa analizezi cu atentie listele si o sa gasesti idei pentru propriile site-uri, care poate ti-au scapat, ori poti gasi idei pentru domenii noi. Nu incerc sa fraieresc pe nimeni si nu zic ca este vitala aceasta lista. Poti trai si fara ea.

Nu inteleg de ce va bucurati la cateva zeci de lei si nu va ganditi la ati putea fi in locul meu. Cu siguranta voi scoate banii pe care ii pot scoate pe forum, mai ales ca eu am gandit-o si stiu ce este in ea.

Oricum ma gandesc serios sa retrag aceasta oferta daca vad ca nu gasesc oameni seriosi. O sa sa analizez pe toti cei care il vor cumpara iar daca nu gasesc seriozitate o sa o retrag si o voi folosi ca si pana acum doar pentru mine.

+
    Ma bag la somn.
    Pana maine ma hotorasc daca o sa mai vand sau nu aceasta lista. Pana la urma o sa scot mai multi banii din informatiile care sunt in lista decat as putea obtine aici. Desi puteam sa pun un pret destul de mare am preferat sa fie rezonabil -150 in special pentru cei care sunt la inceput de drum, pentru ca stiu cum e sa o iei de jos si sa citesti zeci de site-uri si mii de pagini ca sa inveti.
    Ma voi revansa fata de cei carora le-am promis in aceasta seara ca le dau lista in cazul in care nu o voi mai vinde.
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 20th March 2013 la 01:00.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    Stiu ca exista acest risc. Dar de ce ai vrea sa imparti cu inca 2-3 si sa imparti aceste informatii cand poti profita doar tu. Interesul tau ca si al meu este ca acest pachet sa ajunga la cat mai putini pentru ca altfel ar creste competitia, s-ar lua toate domeniile care au mai ramas, ai pierde anumite oportunitati.
    De aproape jumatate de an nu mai cumpar domenii decat foarte rar. Am peste o suta pe care le las sa expire. Faza cu EMD-urile mai mult m-a costat decat mi-a adus avantaje.
    Cine continua pe directia asta (sau ceva similar) o va cumpara clar, indiferent ca e 50 sau 150 de lei.
    E clar, e ieftina informatia, dar faptul ca invoci cu putin sentimentalism munca ta nu va face, decat araeori, pe cineva sa dea mai mult decat poate da.
    Business-ul e, pana la urma, business. NU mi-o lua in nume de rau, cum bine spune spaniolul, dar "c'est la vie."

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [vand] 3 cuvinte cheie in engleza
    De stefan_hellzone în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th January 2013, 21:30
  2. Ajutor cuvinte cheie
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th August 2011, 12:25
  3. Afisare cuvinte cheie
    De mickhhp în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd March 2009, 16:48
  4. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:49
  5. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •