Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: [Vand] o Sursa cu 250k (250.000) de Cuvinte Cheie Analizate si Ordonate Alfabetic

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Lista are si keyword-uri din zona de jocuri online pentru copii?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Esti carcatos, eu vb serios. Ma intereseaza doar sa arunc o privire pe tabel, si atat. Nu fac site-uri de afiliere pe model " keywordkeywordkeyword", asa ca ce sa fac cu el?

Sunt curios tare ce cauta lumea pe net mai in detaliu.

Pachetul e interesant pentru diferite persoane, si foarte multe nise (250k cuvinte), si isi merita banii.
    Salut Tom,

Uite in ce consta pachetul (nu este integral ci este doar un alt exemplu ca sa iti/va dati seama mai bine despre ce este vorba).

Felix ti-am trimis pm.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Putin offtopic: Care mai doreste sa cumpere alaturi de mine si facem 50/50?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Putin offtopic: Care mai doreste sa cumpere alaturi de mine si facem 50/50?
    Sunt destul de obosit ca sa am chef de glumite. Chiar nu vreau sa se transforme acest topic in "al 357 topic" Materialul nu este pentru 50/50 sau redistribuire. Este chestia de bun simt si de a aprecia munca unui om. Daca voi credeti ca din atatea cuvinte nu puteti gasi o singura idee cu care sa va recuperati cei 150 Ron inseamna ca nu mai are rost nicio discutie.

Toti vrem ieftin, poate chiar gratis dar nu se poate.

Sa va dau un ex.

Primii mei bani pe care i-am investit pentru site-uri au fost intr-o carte despre adsense. Am dat 80 ron si nici acum nu imi pare rau pentru acei bani. De ce? pentru ca am ajuns la un CTR de 1% la un 4-5% pe unele pagini 8-9%. Invatati sa apreciati munca unui om mai ales cand este una imensa. Apelez la putina demnitate, stiu ca unii nu au, dar ma astept ca macar cei care sunt mai vechi pe acest forum sa o aiba.

Pe scurt - Imagini iti multumesc pentru offtopicul tau dar inainte sa faci astfel de glumite ar trebui sa te gandesti cam cum este sa fi in locul meu. Nu dau de placere una dintre cele mai importante resurse pe care le am ci din nevoia de moment. Stiu care sunt riscurile dar nu am ce face.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Din moment ce ai postat o asemenea oferta aici, ti-ai asumat acest risc.
    De exemplu si eu sunt interesat (mai mult ptr a-mi face o ideee asupra a ceea ce misca in zona, dpdv practic nu vad sa-mi foloseasca) si vreau sa ies cat mai ieftin.
    Si la fel gandesc si altii, deci e posibil sa apara combinatii de 2-3-4 care vor lua la comun. Nici eu n-as refuza pe cineva care mi-ar zice: "Te bagi? Suntem 3, daca intri si tu vine cate x lei de fiecare, nu 150."

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Din moment ce ai postat o asemenea oferta aici, ti-ai asumat acest risc.
    De exemplu si eu sunt interesat (mai mult ptr a-mi face o ideee asupra a ceea ce misca in zona, dpdv practic nu vad sa-mi foloseasca) si vreau sa ies cat mai ieftin.
    Si la fel gandesc si altii, deci e posibil sa apara combinatii de 2-3-4 care vor lua la comun. Nici eu n-as refuza pe cineva care mi-ar zice: "Te bagi? Suntem 3, daca intri si tu vine cate x lei de fiecare, nu 150."
    Stiu ca exista acest risc. Dar de ce ai vrea sa imparti cu inca 2-3 si sa imparti aceste informatii cand poti profita doar tu. Interesul tau ca si al meu este ca acest pachet sa ajunga la cat mai putini pentru ca altfel ar creste competitia, s-ar lua toate domeniile care au mai ramas, ai pierde anumite oportunitati.

Inca nu intelegeti ca nu este vb numai de bani. Este o suma foarte mica mai ales pentru cei care sunt vechi si au site-uri care produc foarte mult pe luna si este o suma mica si pentru cei care sunt la inceput de drum. De ce ai vrea sa pierzi anumite oportunitati alaturi de cativa "prieteni" cand poti profita singur de ele. Este in interesul tau ca anumite informatii sa ajunga la competitori? s.a.m.d. Trebuie doar sa analizezi cu atentie listele si o sa gasesti idei pentru propriile site-uri, care poate ti-au scapat, ori poti gasi idei pentru domenii noi. Nu incerc sa fraieresc pe nimeni si nu zic ca este vitala aceasta lista. Poti trai si fara ea.

Nu inteleg de ce va bucurati la cateva zeci de lei si nu va ganditi la ati putea fi in locul meu. Cu siguranta voi scoate banii pe care ii pot scoate pe forum, mai ales ca eu am gandit-o si stiu ce este in ea.

Oricum ma gandesc serios sa retrag aceasta oferta daca vad ca nu gasesc oameni seriosi. O sa sa analizez pe toti cei care il vor cumpara iar daca nu gasesc seriozitate o sa o retrag si o voi folosi ca si pana acum doar pentru mine.

+
    Ma bag la somn.
    Pana maine ma hotorasc daca o sa mai vand sau nu aceasta lista. Pana la urma o sa scot mai multi banii din informatiile care sunt in lista decat as putea obtine aici. Desi puteam sa pun un pret destul de mare am preferat sa fie rezonabil -150 in special pentru cei care sunt la inceput de drum, pentru ca stiu cum e sa o iei de jos si sa citesti zeci de site-uri si mii de pagini ca sa inveti.
    Ma voi revansa fata de cei carora le-am promis in aceasta seara ca le dau lista in cazul in care nu o voi mai vinde.
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 20th March 2013 la 01:00.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    Stiu ca exista acest risc. Dar de ce ai vrea sa imparti cu inca 2-3 si sa imparti aceste informatii cand poti profita doar tu. Interesul tau ca si al meu este ca acest pachet sa ajunga la cat mai putini pentru ca altfel ar creste competitia, s-ar lua toate domeniile care au mai ramas, ai pierde anumite oportunitati.
    De aproape jumatate de an nu mai cumpar domenii decat foarte rar. Am peste o suta pe care le las sa expire. Faza cu EMD-urile mai mult m-a costat decat mi-a adus avantaje.
    Cine continua pe directia asta (sau ceva similar) o va cumpara clar, indiferent ca e 50 sau 150 de lei.
    E clar, e ieftina informatia, dar faptul ca invoci cu putin sentimentalism munca ta nu va face, decat araeori, pe cineva sa dea mai mult decat poate da.
    Business-ul e, pana la urma, business. NU mi-o lua in nume de rau, cum bine spune spaniolul, dar "c'est la vie."

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@stefan
    Nu era o glumita si postarea mea a fost serioasa. Ca si in cazul altora, sunt curios asupra cautarilor din Romania, nu vreau s-o folosesc la altceva. Am lucrat de-a lungul timpului la multe proiecte care necesitau "munca de chinez" si iti inteleg supararea, dar accepta si faptul ca, nefiindu-mi folositoare decat in masura in care vreau sa-mi satisfac o curiozitate de moment, am apelat la aceasta "modalitate". Daca chiar as fi vrut sa incep un proiect si aveam nevoie de lista aceea, pana acum era deja achitata, suma nefiind exorbitanta (nici macar mare).

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Cred ca daca vroia sa faca o oferta de tip "groupon" ar fi facut
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Listele nu mai sunt de vanzare.
    Multumesc celor care le-au achizitionat cat si celor care au fost interesati. Voi incerca sa ma revansez fata de cei carora nu le mai pot trimite lisa prin reduceri la oferta nr2.

Ramane disponibila oferta nr. II

II. Daca aveti nevoie de cuvinte pentru un site nou/vechi va pot ajuta contra cost cu liste de cuvinte cheie. Imi trebuie url site-ului si cateva cuvinte de la care sa plec in cautarile pe care le voi efectua. Ex: " site: http://www.site.com - cuvinte cheie: muzica, muzica noua, muzica de calitate.". Imi trimiteti aceste date, eu fac o analiza si va spun cam cat ar fi pretul si timpul in care va pot livra informatiile(este posibil sa am deja anumite cuvinte analizate si sa pot livra rapid comanda). Daca ne intelegem bine daca nu, asta este. Bineinteles plata va fi facuta prin transfer bancar inainte de a primi pachetul pe care il veti vizualiza inainte prin intermediul join.me.

Preturile incep de la 100 de Ron si pot varia in functie de:
    - nisa (nu pot pune semnul egal intre o nisa cu foarte multe cautari precum "jocuri" cu o nisa fashion de ex unde pot gasi mult mai putine cuvinte cheie)
    - de cerintele pe care le aveti
    - de complexitate.
    - de nr. cuvintelor pe care le gasesc
    In cazul in care nr de cuvinte pe care le gasesc este mai mic pretul va scadea sub 100 de ron.

Cum va poate ajuta acesta sursa de cuvinte cheie:
    - diversificarea textelor ancora
    - idei pentru articole noi
    - long tail (acolo unde gasesc)
    - va poate ajuta la crearea structurii unui site nou
    - va poate ajuta la imbunatatirea traficului unui site
    - puteti analiza cu usurinta cuvintele pe care le voi gasi
    - multe alte oportunitati

Alte obs:
    * Imi rezerv dreptul de a refuza orice persoana.
    * Comenzile vor fi rezolvate in functie de timpul pe care il am
    * Prioritate au cei care au reputatie pozitiva pe forum 5+ dar nu negijez nici colegii care sunt foarte vechi/noi si au putine postari/+la reputatie.
    * Nu toate cuvintele au nr. mare de cautari lunare. Este si logic, doar nu poti compara “jocuri” cu “rochii de mireasa ieftine”. Trebuie sa constientizati ca nr de cautari difera de la un domeniu la altul. Nu va imaginati ca veti gasi 250k de cuvinte care au trafik peste 100k sau ca toate au cautari. Exista si cuvinte care nu au cautari. Asta nu inseamna ca nu sunt utile sau nu pot fi folosite.
    * Veti primi mai multe detalii & exemple pe privat.

Contact
    Daca doriti oferta nr.2 ma puteti contacta prin pm direct pe forum unde va voi oferi detaliile tranzactiei. Pentru mai multe detalii, nelamuriri sau alte probleme ma puteti contacta in acelasi mod.
    Persoanele care nu au cont de Seopedia ma pot contacta la urmatoarea adresa de mail: sandustefan90@gmail.com (din pacate nu pot folosi in acest moment adresa de yahoo iar cea personala nu o pot da decat in situatii special; incerc pe cat posibil sa nu amestec viata personala cu cea profesionala)

Cu respect,
    Stefan
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 20th March 2013 la 11:39.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [vand] 3 cuvinte cheie in engleza
    De stefan_hellzone în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th January 2013, 21:30
  2. Ajutor cuvinte cheie
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 29th August 2011, 12:25
  3. Afisare cuvinte cheie
    De mickhhp în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd March 2009, 16:48
  4. cuvinte cheie ...
    De orio777 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th February 2007, 13:49
  5. Cuvinte cheie.
    De Brindusa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd January 2006, 17:04

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •