Salutare tuturor,

Dupa cum spune si titlul vand o sursa care contine aproximativ 250.000 (mai exact - 247539) cuvinte cheie analizate cu Google Keyword Tool (Cautari exacte) in cadrul a 755 de pagini excel. Exemplu: Poze & Excel - Litera A. Din cele 250K (250.000) ~150k sunt obtinute cu Google Instant's Autocomplete iar restul de ~100k sunt cuvinte din alfabet. Datele au fost reactualizate de curand si contin lunile - 3/1/2012 - 12/1/2012. Cuvintele au fost ordonate alfabetic iar continutul duplicat care a aparut + rezultatele care nu se incadrau in linia stabilita le-am sters.

Pret pachetului este de 150 Ron prin transfer bancar (BCR). Plata se face inainte de primirea pachetului. Dupa ce trimiteti banii, imi lasati mesaj cu datele dvs. pentru verificarea plati si in cel mai scurt timp veti primi pachetul.

Puteti consulta cu usurinta materialul deoarece este deja analizat cu Google's Keyword Tool – ceea ce va ofera posibilitatea de a vizualiza pentru fiecare cuvant nr. de cautari, concurenta pe anumite cuvinte, care sunt cele mai bine platite cuvinte cheie si cele mai cautate, CPC etc. De asemenea puteti analiza aceste cuvinte printr-un simplu copy-paste de pe excel pe G. Keyword Tool dupa care puteti ordona cum doriti.

Cum va poate ajuta acesta sursa de cuvinte cheie:
- Prin analiza cuvintelor va ofera idei de realizare a unor site-uri noi – in functie de traficul, concurenta si cuvintele pe care le gasiti;
- Ofera informatii despre cele mai cautate cuvintele cheie, despre ce cauta romanii pe internet;
- Poate sa ofere idei pentru completarea propriilor site-uri (ex: pentru un site de retete culinare veti gasi, in timp ce cautati si analizati, cuvinte cheie cu tipuri de mancare);
- Va ofera idei pentru achizitionarea unor domenii noi;
- Este un ghid bun atat pentru incepatori, pentru cei de nivel mediu, pentru cei avansati care sunt in cautare de noi oportunitati si chiar pentru bloggeri este bun pentru ca le ofera idei care pot fi abordate pe propriile bloguri.

De ce sa cumparati de la mine? Pentru ca:
- Sunt interesat sa imi pastrez imaginea pe acest forum si sa imi imbunatatesc reputatia;
- Iti voi da datele pentru transferul bancar;
- Am o reputatie pozitiva pe acest forum;
- Iti garantez ca vei gasi in acest pachet informatii si cuvinte cheie pe care le poti folosi atat pentru imbunatatirea site-urilor proprii cat si pentru crearea unor site-uri noi;
- Stiu ca exista posibilitatea unor noi colaborari cu cei cu care fac tranzactii sau pur si simplu voi avea nevoie de ajutor la un moment dat;

De ce vand la acest pret?
- Aceasta resursa foarte importanta pentru mine si chiar nu o pot da pe nimic. Am muncit foarte mult cand am facut-o si mai ales cand am reactualizat datele, zile intregi – saptamani de munca. 247539 de cuvinte cheie, 755 de pagini analizate si ordonate alfabetic valoreaza mai mult de 150 Ron. Am ales aceasta suma pentru a fi cat se poate de accesibila si pentru cei care sunt la inceput de drum si nu au foarte multi bani. Consider ca raportul calitate&cantitate/pret este unul foarte bun. Cu o singura idee puteti crea un site ori va puteti imbunatatii traficul propriului site cu ajutorul caruia va scoateti imediat banii cheltuiti. Trebuie doar sa analizati cu mare atentie acest pachet. Orice site nou pleaca de la o idee simpla.

Cui nu este recomandat acest material:
- Celor care sunt lenesi (Degeaba il cumperi daca nu analizezi cu atentie fiecare set de cuvinte)
- Celor care cred ca nu pot realiza nimic cu acest material, nu vor folosi aceste date, cred au suficiente informatii despre .ro s.a.m.d.

* Nu toate cuvintele au nr. mare de cautari lunare. Este si logic, doar nu poti compara “jocuri” cu “rochii de mireasa ieftine”. Trebuie sa constientizati ca nr de cautari difera de la un domeniu la altul. Nu va imaginati ca veti gasi 250k de cuvinte care au trafik peste 100k sau ca toate au cautari. Exista si cuvinte care nu au cautari!
* Aceasta lista nu este exhaustiva.
* Aceasta oferta nu este nelimitata.
* Imi rezerv dreptul de a refuza orice persoana.
* Prioritate au cei care au reputatie pozitiva pe forum 5+ dar nu negijez nici colegii care sunt foarte vechi/noi si au putine postari/+la reputatie.
* Rugamintea mea ar fi sa nu divagati in cadrul acestui topic.

Am incercat sa fiu cat mai explicit in aceasta postare atat prin exemple cat si prin detalii. Ideea mi-a venit acum ceva timp dupa ce am citit un post al lui Danny Sullivan. Am inceput sa colectez manual aceste date pentru ca aveam nevoie de idei pentru crearea de noi site-uri si pentru a studia competitia pe diverse nise. Celelalte ~100k de cuvinte provin din mai multe surse gasite pe net pe care le-am adunat si ordonat, apoi am eliminat continutul duplicat si analizat cu KT. Nu am creat aceasta sursa ca sa o vand ci pentru uz propriu constientizad importanta ei. Acum am o situatie financiara mai delicata si sunt nevoit sa o vand pentru a-mi acoperi o parte din datorii.

!!! Daca sunt doritori si pentru .com puteti sa imi lasati mesaj. Ideea este ca o sa mai dureze putin pentru ca nu am terminat de actualizat datele. Pachetul va fi asemanator ca structura cu cel din romana numai ca va fi un pic mai scump.
!!! Pentru alte limbi (spaniola etc.) va dura putin mai mult pentru ca nu sunt terminate si de asemenea trebuiesc actualizate datele.

__________________________________________________ ______________________

II. Daca aveti nevoie de cuvinte pentru un site nou/vechi va pot ajuta contra cost cu liste de cuvinte cheie. Imi trebuie url site-ului si cateva cuvinte de la care sa plec in cautarile pe care le voi efectua. Ex: " site: http://www.site.com - cuvinte cheie: muzica, muzica noua, muzica de calitate.". Imi trimiteti aceste date, eu fac o analiza si va spun cam cat ar fi pretul si timpul in care va pot livra informatiile(este posibil sa am deja anumite cuvinte analizate si sa pot livra mai rapid comanda). Daca ne intelegem bine daca nu, asta este. Bineinteles plata va fi facuta prin transfer bancar inainte de a primi pachetul pe care il veti vizualiza inainte prin intermediul join.me. Exemplu

* Pretul nu este fix, el poate diferi in functie de:
- nisa (nu pot pune semnul egal intre o nisa cu foarte multe cautari precum "jocuri" cu o nisa fashion de ex unde pot gasi mult mai putine cuvinte cheie)
- de cerintele pe care le aveti
- de complexitate
- de nr. cuvintelor pe care le gasesc

Contact
  • Daca doriti sa cumparati ma puteti contacta prin pm direct pe forum unde va voi oferi detaliile tranzactiei. Pentru mai multe detalii, nelamuriri sau alte probleme ma puteti contacta in acelasi mod.
  • Persoanele care nu au cont de Seopedia ma pot contacta la urmatoarea adresa de mail: sandustefan90@gmail.com (din pacate contul de yahoo este blocat pana maine dupamiaza. Yahoo lasa din ce in ce mai mult de dorit.)

Va doresc o seara placuta in continuare!

Cu stima si deosebit respect,
Sandu Stefan

Si pentru ca este postul meu cu nr 100...
Un pic de muzica pentru destindere. \:d/