Am colaborat cu SilviuB, dar cum acesta nu are dreptul sa posteze aici, ii las eu feedback-ul: "Am colaborat pe nisa medicala si totul este foarte ok. Recomand ! Voi mai colabora si pe viitor
"
Am colaborat cu SilviuB, dar cum acesta nu are dreptul sa posteze aici, ii las eu feedback-ul: "Am colaborat pe nisa medicala si totul este foarte ok. Recomand ! Voi mai colabora si pe viitor
"
Am colaborat si cu insane13. La fel, acesta nu are permisiunea de a posta pe aceasta sectiune.
"Am colaborat cu JoeDirt fara probleme .Consider ca este un articol destul de bine scris si livrat rapid. . Recomand !".
Am comandat un pachet de 5 articole de cate 400 de cuvinte. Articolele au fost scrise corect si bine documentate. Recomand!
Salut Joe, mai am si eu nevoie de niste articole de 300+ cuvinte. Astept raspunsul tau, daca se poate sau nu.
O zi frumoasa!
Vreo 2 saptamani, cel putin sunt full. Chiar scuze, nici nu-mi vad capul de treaba. O sa-ti trimit un PM cand ma mai eliberez. E ok?
Numai bine,
Mihai
Sunt foarte multumit de articolele realizate de JoeDirt, dar mai ales de seriozitatea acestuia si timpul scurt in care le livreaza!
Just me!
Multumesc tuturor pentru comenzi si aprecieri. Momentan se "inchide" topicul. Datorita faptului ca mi se cam aglomereaza programul la facultate si incep sa curga proiectele, temele, testele si, ulterior, sesiunea nu voi mai putea scrie, deci nu mai primesc comenzi pana in februarie. Voi mai scrie doar saptamana asta si cealalta, dar am deja 2-3 persoane care asteapta semnal de la mine. Lui Cristian D i-am dat deja PM. Multumesc inca odata si sa ne auzim cu bine in 2013.
Numai bine,
Mihai
Recomand. Sunt multumit de calitatea articolelor, pacat ca renuntat pana in 2013.
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
Am revenit!
Dupa cum v-am promis, in februarie revin. Cine doreste articole sa-mi dea PM sau sa lase un mesaj aici si il voi contacta eu. Ma recomanda cele peste 280 de articole scrise anul trecut si toate feedback-urile pozitive primite (pe care le puteti vedea pe acest topic). Tarifele sunt tot acelea ca si anul trecut, mai exact:
1.5 euro/articol 300+ cuvinte
2 euro/articol 400+ cuvinte
2.5 euro/articol 500+ cuvinte
Informatiile din primul post raman valabile. Ba mai mult, acum scriu si pe Fashion.
Primii 5 primesc un articol gratuit la un set de 5 articole comandate sau 3 articole gratuite la un set de 10.
Numai bine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)