Salut, as vrea eu 20 in romana, de 350. Multumesc.
Salut, as vrea eu 20 in romana, de 350. Multumesc.
Buna ziua stimati colegi, revin cu o noua oferta pentru voi:
Articole in limba romana
- Articole 250 cuvinte - 1 euro;
- Articole 350 cuvinte - 2 euro;
- Articole 500 cuvinte - 3 euro;
Realizam pachete de : 5 - 10 - 20 articole
Salut, ti-am trimis si eu un PM. Ma intereseaza oferta.
Buna ziua stimati colegi,
Revin cu oferta mea pentru realizarea articolelor. In primul rand ma simt dator cu niste scuze clientilor care nu ai primit raspuns la cererea lor. Oferta pentru realizarea articolelor este din nou valabila.
Pachet 5 articole de 250 cuvinte: 1.25 euro/ articol
Pachet 5 articole de 350 cuvinte: 1.50 euro/ articol
Pachet 5 articole de 500 cuvinte: 2.5 euro
Garantez calitate si seriozitate! Livrare la timp dar si o comunicare buna.
Am colaborat cu Max si sunt foarte multumit de articole.
Recomand cu incredere
Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.
Nu cred ca mai activeaza in domeniu. La mine cred ca se apropie anul de cand astept livrarea unor articole..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
OFERTA VALABILA // 23-06-2015
Buna ziua stimati colegi,
revin la aceasta oferta din nou disponibila pentru voi. Asa cum am specificat inca din 2012, realizez articole de calitate superioara pentru cei care au nevoie de continut pentru site-ul propriu sau cele ale clientilor sai.
Iata noua noastra oferta:
- 1 articol de 250+ cuvinte (1.5 euro)
- 1 articol de 350+ cuvinte (2 euro)
- 1 articol de 500+ cuvinte (2.5 euro)
Pentru pachetele de peste 10 articole cu siguranta o sa beneficiati de o reducere. Momentan, primii 3 clienti beneficiaza de o reducere de 20% din valoarea totala a comenzii.
PS: Putem realiza continut pentru directoarele de articole + publicarea acestora, astept PM pentru mai multe detalii si informatii.
Ultima modificare făcută de MaXz; 23rd June 2015 la 11:41.
Am finalizat o buna parte din pachete, iar acum inca o oferta spot pentru primii 3 clienti care comanda un pachet de minim 10 articole primesc 2 articole GRATUIT.
PS: Pentru a respecta ordinea, pachetul trebuie confirmat in topic !
Salut, am nevoie de 5 articole(500+) categoria: cura de slabire.
Astept pe PM cont IBAN si termen de executie.
Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)