Revin cu o oferta unica pentru prima persoana care achizitioneaza urmatorul pachet !
Numar de articole : 20
Pret articol : 3 eur
Numar cuvinte : 450+
[ BONUS ] 5 articole cu tratamente ( de 350 - 400 cuvinte ) GRATIS !
Revin cu o oferta unica pentru prima persoana care achizitioneaza urmatorul pachet !
Numar de articole : 20
Pret articol : 3 eur
Numar cuvinte : 450+
[ BONUS ] 5 articole cu tratamente ( de 350 - 400 cuvinte ) GRATIS !
Am luat un articol de la Maxz si sunt extrem de multumit. Recomand cu caldura![]()
7 articole terminate in cel mai scurt timp posibil. Apreciez efortul tau. Recomand
Aducem un nou update....
Preturile revin la costurile standarde de AICI.
ASTEPTAM NOI COLABORARI !
PS: Momentan editorul in limba engleza e in concediu, dispunem de acest serviciu in circa 3 saptamani.
Iarasi am comandat 2 articole, dupa 2-3 ore articolele erau gata facute. Recomand
ANUNT IMPORTANT
Am marit numarul de editori si volumul de munca, drept pentru care venim cu noi oferte si mai atractive.
PACHET 1
Articole de 250+ cuvinte pret 2 eur/ articole.
Pentru inscrierea in directoare pretul este de 0.5eur postarea.
PACHET 2
Articole de 350+ cuvinte pret 2.5 eur / articol
Pentru inscrierea in directoare pretul este de 0.5eur postarea.
PACHET 3
Articole de 500+ cuvinte pret 3.5 eur / articol
Inscrierea in directoare este gratuita.
OFERTA BONUS
Realizam articole pentru home page din aproape toate domeniile de pana la 1000 de cuvinte, pret ocazional de 10 euro/ articol.
Oferta articolelor este limitata.
Dupa circa 2 luni de activitate, toti userii am primit articole cu un numarul de cuvinte peste cel stabilit. Flexibilitatea este deasemenea unul din punctele noastre forte, asteptam noi colaborari pentru a convinge de calitatea articolelor noastre !
Ultima modificare făcută de MaXz; 7th September 2012 la 01:43.
Primii 3 clienti beneficiaza de o reducere,
articole de 350 de cuvinte la pretul de 2 euro, comanda minima 10 articole.
Bonus ( gratuit inscrierea in directoarele de articole ).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)