Salut, e valabila oferta cu 350/2euro si pentru articole in engleza? Daca da, vreau 10.
Salut, e valabila oferta cu 350/2euro si pentru articole in engleza? Daca da, vreau 10.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
1)je
Cu scuzele de rigoare, oferta pentru articole in engleza revine dupa 25 septembrie 2012, momentan editorul este in concediu.
Articolele ce pot fi comandate pana in data de 25 pot fi doar in urmatoarele limbi : romana, italiana.
Au fost ocupate cele 2 din 3 locuri disponibile, avram si valentino. Tin sa anunt ca am marim numarul de editori pe limba engleza, deci asteptam noi comenzi si pe limba engleza.
Astept inca o persoana pentru ultimul loc liber de 10 articole la pretul de 2 euro.
Momentan mai avem loc de un singur pachet de 10 articole, pretul articolelor este de 2.5 eur pentru articolele de 350+ cuvinte sau de 1.5 euro pentru articolele de 250 cuvinte.
Revenim cu o noua oferta pe data de 27/09/2012
Maxz a dat dovada de un profesionalism pe care rar l`am gasit la cei cu care am colaborat. Sa vedem:
> Desi am facut observatii la un anumit articol cum ca nu era ceva in regula (se mai intampla), am primit in plus inca unul si cerere de la Maxz sa nu ii fac plata decat pentru jumatate din articole chiar. Plata am facut`o integral, desigur
> Dupa acea observatie mi`a spus sa dau pe seopedia un feedback, indiferent care este acela, bun/rau. Asta se intampla rar, de obicei mi se spune 'scrie si tu ceva de bine la oferta mea, te rog'
> Comunicare excelenta, articole mai mari decat ce se oferea in post, articole corecte gramatical si informative, asa cum aveam nevoie
Asadar si prin urmare, Maxz imi mai face acum un pachet de articole si pentru profesionalismul de care da dovada vom continua sa colaboram iar eu il recomand din tot sufletul.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Buna ziua stimati colegi,
as vrea sa imi cer scuze personal lui Kidu pentru nefinalizarea unui pachet si pentru intarzierile celorlalti clienti, din cauza unor motive personale am fost prins in niste probleme fara a putea avea acces la internet pentru a anunta aceasta problema.
Am postat acest mesaj pentru a'mi cere scuze, si pentru a'mi asuma greseala facuta.
Buna seara stimati colegi,
doresc sa va anunt ca am reusit sa remediez toate problemele intampinate in ultima perioada. Tin sa imi cer scuze in mod special lui Kidu, intre timp am finalizat inca 2 pachete x 10 articole de 500 cuvinte.
Mentionam ca s-au alaturat in echipa noastra alti 2 contenti writeri pentru limba engleza, drept pentru care revenim cu o noua oferta :
Articole in limba romana
- Articole 250 cuvinte - 1.5 euro;
- Articole 350 cuvinte - 2 euro;
- Articole 500 cuvinte - 3 euro;
Articole in limba engleza
- Articole 250 cuvinte - 2 euro;
- Articole 350 cuvinte - 3 euro;
Realizam pachete de : 5 - 10 - 20 articole
BONUS : primii 2 clienti beneficiaza de 2 articole gratuite pentru pachetele in limba romana.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)