Il recomand cu caldura pe Andres! Stie ce scrie.
Il recomand cu caldura pe Andres! Stie ce scrie.
Am colaborat, scrie bine si gasesti subiecte bune chiar si singur.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ma confrunt momentan cu un deces in familie, si nu pot lucra o perioada de timp. O sa postez aici un mesaj, cand voi fi din nou apt de lucru. Multumesc
Revin din nou cu capacitate de lucru, ba chiar si cu o oferta:
Intre 22.07 si 29.07 scriu articole la pretul de 0.5$ / 100 cuvinte, atat in romana cat si in engleza. Accept comenzi in limita a 1500 cuvinte pe zi.
Am raspuns la PM.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mai am libere doar zilele de sambata si duminica pentru oferta de 0.5$ / 100 cuvinte. Restul zilelor sunt ocupate de comenzi.
Calitatea articolelor este foarte buna, nu se abate de la subiect, reuseste sa capteze si sa mentina atentia cititorului.
Recomand
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Ma bucur sa aud ca voi sunteti multumiti, cu toate astea, eu nu am mai auzit de om dupa ce i-am dat comanda, desi i-am trimis si PM si vad ca a si intrat pe forum dupa ce i-am trimis mesaj.
@Andres - macar spune daca mai faci sau nu, ca sa stiu ce am de facut.
Mersi
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Si eu am dat i-am dat o comanda care s-a pierdut in eter. Si ea, si Andres.
Ntz, ntz, ntz...
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Sa subscriu si eu la cele zise de voi ? ........
Andres, andres, la ce bun feedbackurile pozitive de pana acum?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)