Adaugare jocuri pe script onarcade
Salut. Am un site de jocuri ce are nevoie de adaugare de continut zilnic. Vechiul colaborator nu a indeplinit sarcinile cerute de mine, asa ca am fost nevoit sa opresc colaborarea.
Ce trebuie facut:
- se intra pe un site concurent unde se cauta jocurile de care e nevoie
- se vizualizeaza sursa, se da search dupa ".sfw" si se copiaza linkul
- se copiaza thumbnails-ul jocului
- in administrarea siteului meu se adauga linkul thumbnails-ului si al jocului. Se seteaza cativa parametri (tip fisier si sursa fisiere), se selecteaza categoria, se pun cateva cuvinte cheie, numele jocului, dimensiunile si apoi se face o descriere unica pentru fiecare joc. Aceasta descriere unica va contine minimum 30 de cuvinte si in fiecare descriere se va folosi ca si keyword numele categoriei.
- se da publicare, se deschide jocul si se verifica ca totul sa functioneze in parametri
Este nevoie pentru inceput de adaugarea a 12 jocuri zilnic (un joc pe fiecare categorie). Dureaza aproximativ o ora pe zi.
Se ofera 0.5 ron pentru adaugarea fiecarui joc.
Deasemenea, toate cele 180 de jocuri care sunt acum pe site trebuiesc reverificate si la o parte dintre ele modificata descrierea. (cel dinainte a folosit cuvintele cheie in mod gresit). Pentru aceste modificari ofer 10 euro pentru toate cele 180 de jocuri.
*Caut persoane serioase, care sa nu vina cu diverse motive. Daca o zi nu se adauga jocurile este de inteles, dar sa nu devina regula.
*Daca cerintele pentru care ne intelegem nu sunt indeplinite, nu se va plati.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.