Oferta mea incepand de astazi este urmatoarea:
Articol 100-200 Cuvinte- 5€
Articol 200-300 Cuvinte- 10€
Articol 300-400 Cuvinte- 15€
Articol 300-400 Cuvinte- 20€
Articol 400-500 Cuvinte- 25€

Articol insemnand un articol pe tema siteulului, nu de promovare. Adica daca ai un site despre un produs, eu voi descrie produsul si voi include in text cuvintele cheie dorite de tine. Nu voi trece cuvinte cheie gen "magazin haine online" voi trece "magazin de haine online" cu title "magazin haine online". Nu mai accept articole pentru siteuri de filme online (sunt ilegale astfel de siteuri).

Daca doriti un advertorial (review) 5€ maxim 250 cuvinte si maxim 1link pe un cuvant cheie.

Articolele sunt facute pe marinelpadurice.ro

Poate o sa spuneti ca sunt preturi prea mari dar motivele sunt urmatoarele: Refuz sa ma mai "prostituez" pe sume de nimic. Nu mai creez articole gen advertorial care imi afecteaza traficul, cititorii etc. Siteul este general, pot scrie orice, dar de astazi voi da mai multa atentie la ce scriu.
Articolele sunt permanente deci si backlinkurile sunt permanente (pentru un link permanent 2€ este un pret de nimic.).
Rog fara off-topic, este ultimul topic in care imi trec oferta de scriere continut si vreau sa ramana curat. Multumesc.