Eu am cerut pareri si am zis de la inceput cum vin fanii, nu stiu ce va agitati atat sa-mi explicati ce inseamna fan real, credeti ca eu nu stiu ce inseamna un fan real pe facebook?

"dar de 3 zile am facut o aplicatie pe facebook si am strans 4000 de fani (inca nu am scris nimic pe pagina ca sa vad reactia fanilor si ce trafic ar veni) si creste foarte repede, ar creste valoarea siteului daca ar avea 100 000 de fani sau mai multi ?"

ce atitudine am ? accept orice opinie dar spusa pentru a ma ajuta , nu pentru a ma insulta....

Acum daca unu vinde ceva sau face ceva si are nevoie de sfaturi, hai sa ne luam de el ca face ce noi nu stim sa facem sau nu avem cum sa facem...

Eu vreau sa aud opinii la ce am intrebat eu, aici pe forum noi nu ne ajutam intre noi cu sfaturi si pareri, aici ne injectam si acuzam, ne dam mari ca noi avem situri si avem vizitatori din reclama platita, asa cum altii fac aplicatii , altii seo , altii spam, fiecare isi dezvolta afacerea cum poate.

Si acei fani nu ii pacalesc si nici nu ii oblig, fiecare face ce vrea pe facebook nu il iau eu de mana si il pun sa apese LIKE.