Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Cumpar continut, baze de date, etc - la preturi mici, mici, mici

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    58

Lightbulb Cumpar continut, baze de date, etc - la preturi mici, mici, mici

Conform statisticilor mele, mai bine din 60% din proiectele pe care le-au inceput webmasterii din romania sunt abandonate intrun final, iar continutul acumulat este aruncat intrun colt al hdd-ului sau pe un cd de unde slabe sanse sa mai fie utilizat vreodata.

Asadar, daca ati detinut un proiect (un site, un blog sau un script, etc) la care ati renuntat sau pe care l-ati abandonat, ma ofer sa cumpar informatiile acumulate pe durata existentei sale. Fie ca sunt liste, texte, poezii, versuri, posturi personale, articole, baze de date sau orice alt tip de continut.

Conditiile sunt: sa nu mai existe altundeva pe net, sa nu mai revindeti continutul cel putin 20 de luni si sa imi convina pretul, bineinteles.

Astept ofertele voastre!

PS: Rog teparii din sa ocoleasca acest post ca sa nu fiu nevoiat din nou sa vin pana acolo sa "clarific" lucrurile.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 12th January 2012 la 19:35. Motiv: Fara discriminare pe forum !
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    43
    Posturi
    406
    Putere Rep
    26

Implicit

Am colaborat cu @haos. I-am facut cateva articole, i le-am trimis, el mi-a facut plata. E Ok. (A ramas sa mai colaboram.)
    Ultima modificare făcută de iuddavali; 20th January 2012 la 22:12.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    28
    Posturi
    456
    Putere Rep
    24

Implicit

Te intereseaza si proiecte inca pe picioare dar de care nu se mai ocupa respectivele persoane?
    in progress...

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    58

Implicit

Mihai, dupa cum se arata si in semnatura pe mine ma intereseaza acum si o sa ma intereseze mereu informatiile si sunt, cel mai probabil, cel mai bun din Romania la capitolul asta. Sunt foarte multi useri care ma au in lista lor de prioritati atunci cand vine vorba de vanzare de informatii (stiri, ponturi, continut web, etc). De ce? Pentru ca platesc bine, si nu doar in bani ci si cu informatii si sfaturi greu de obitinut din alte surse. Iti zic astea pentru ca esti tanar si te grabesti iar graba strica treaba.

Asadar, ca sa iti raspund direct: ORICAND ai vreo informatie de vanzare, poti sa ma contactezi cu incredere iar daca o sa-mi fie necesara o sa te anunt si o s-o cumpar (adica o sa-ti platesc de fapt transferul dreptului de autor din moment ce acea informatie mi-ai prezentat-o deja).

Am analizat comportamentul webmasterilor din Romania mai bine de 10 ani si am aflat ca un numar foarte mare din proiectele lor sunt lasate in paragina si abandonate mai devreme sau mai tarziu. Asa ca decat sa stea prafuite, mai bine sa le dea la reciclat si cu ocazia asta poate mai recupereaza ceva din investitie. Multi sunt infumurati si prefera sa arunce continutul decat sa-l vanda.. asta spune tot despre valoarea lor ca oameni (numai un om fara valoare sau care n-a depus niciun efort isi va arunca munca la gunoi asa usor).
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Havrince Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Posturi
    323
    Putere Rep
    27

Implicit

Am colaborat si sper sa mai colaboram pe viitor.
    ★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si conținut video cu artizan Daniel Havrince ★★

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand advertoriale si linkuri la preturi MICI!
    De Chivu Mihai în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 56
    Ultimul Post: 13th July 2012, 13:53
  2. Advertoriale la preturi mici ..
    De Shumy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 9th May 2011, 03:51
  3. Inscriere in directoare web la preturi mici
    De sor2n în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th April 2011, 19:56
  4. Vand 3 domenii - preturi foarte mici
    De AndyM în forumul Domenii
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 22nd May 2009, 14:28
  5. reclama , preturi mici
    De ilovemp3s în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 26th March 2008, 10:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare