Mihai, dupa cum se arata si in semnatura pe mine ma intereseaza acum si o sa ma intereseze mereu informatiile si sunt, cel mai probabil, cel mai bun din Romania la capitolul asta. Sunt foarte multi useri care ma au in lista lor de prioritati atunci cand vine vorba de vanzare de informatii (stiri, ponturi, continut web, etc). De ce? Pentru ca platesc bine, si nu doar in bani ci si cu informatii si sfaturi greu de obitinut din alte surse. Iti zic astea pentru ca esti tanar si te grabesti iar graba strica treaba.

Asadar, ca sa iti raspund direct: ORICAND ai vreo informatie de vanzare, poti sa ma contactezi cu incredere iar daca o sa-mi fie necesara o sa te anunt si o s-o cumpar (adica o sa-ti platesc de fapt transferul dreptului de autor din moment ce acea informatie mi-ai prezentat-o deja).

Am analizat comportamentul webmasterilor din Romania mai bine de 10 ani si am aflat ca un numar foarte mare din proiectele lor sunt lasate in paragina si abandonate mai devreme sau mai tarziu. Asa ca decat sa stea prafuite, mai bine sa le dea la reciclat si cu ocazia asta poate mai recupereaza ceva din investitie. Multi sunt infumurati si prefera sa arunce continutul decat sa-l vanda.. asta spune tot despre valoarea lor ca oameni (numai un om fara valoare sau care n-a depus niciun efort isi va arunca munca la gunoi asa usor).