Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Se cauta blogger

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit Se cauta blogger

Se cauta blogger(i) care sa scrie 1-3 articole pe saptamana !

Cerinte:
    * articole din aproape orice domeniu, atata timp cat subiectele sunt de actualitate
    * articolele nu trebuie sa fie informative, ci de analiza ( fie acide, fie ironice, etc ), un fel de editoriale - creativitate obligatorie
    * consecvent - se cauta persoana care poate sa livreze 1-3 articole pe saptamana in mod constant pe perioada lunga

Informativ, mod de lucru pentru viitorul ( viitorii ) colaboratori:
    * Imi propuneti subiectul pe care vreti sa il scrieti
    * Il aprob ( sau nu )
    * Il scrieti
    * Va platesc ( plata se poate face fie la fiecare articol in parte, fie la sfarsitul lunii pentru toate articolele scrise, fie prin transfer bancar, fie prin paypal ).

Astept PM cu urmatoarele lucruri de la cei interesati:
    * daca aveti blog, url-ul
    * 1, 2 .. 3 articole scrise de voi in trecut care credeti ca se incadreaza in cerintele de mai sus
    * tarif orientativ pe articol

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Pentru ca mai multa lume m-a rugat sa dau exemple de astfel de articole, unul dintre ele este acesta: mircea-badea.ro/blog/bin-laden-nu-stie-sa-inoate/
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Anuntul nu mai este valabil ( cel putin momentan ).

Ca si informatii:

1. Am gasit un colaborator care va scrie articole si cu care sper sa am un parteneriat de lunga durata.
    2. Au fost oameni care au trimis PM si nu le-am raspuns. In toate acele cazuri am considerat ca nu se potrivesc task-ului ( motivu era simplu, mi-au trimis exemple de articole care defapt erau articole informative, simple insiruiri de informatii, iar daca aveam nevoie de asa ceva ... nu mai angajam, dadeam eu copy paste din alte parti )

Va doresc un weekend excelent.
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Neserios. Ne-am inteles sa incepem la o data anume, a trecut saptamana si nu a mai dat niciun semn. Cand l-am contactat (azi), a pretextat ca nu am fost online pe mess. Un simplu ''a cazut treaba'' (atunci) sau ''iti cer scuze ca nu te-am anuntat'' (acum) ar fi fost suficient, dar sa invoci un pretext atat de absurd cand existau alte posibilitati de comunicare nu e profesionist.

Cum ar fi reactionat daca ar fi demarat treaba respectiva si eu l-as fi lasat cu ochii in soare?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Acuma am vazut si eu postul.

Neserios esti tu. AM vrut sa colaboram. A ramas ca ma contactezi vineri sau sambata pe messenger sa iti dau ok-ul ( vorbisem parca luni ). Nu m-ai contactat. Mai mult, m-am tot uitat dupa tine si vineri si sambata si duminica si nu ai fost deloc online. M-ai cautat dupa o saptamana ( adica cu 8 zile mai tarziu decat ai zis ). Eu deja aveam parerea formata despre tine din moment ce ai zis un lucru si ai facut altul. Simplu.

Iar alte posibilitati de comunicare nu erau pentru ca nu aveam numarul tau de telefon.

Asta ca sa fie treaba clara.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

PS: a fost a 3-a si ultima oara cand am incercat sa fac treaba asta si numai peste oameni neseriosi am dat dintr-un motiv sau altul ... asa ca am renuntat la idee pana in momentul in care gasesc un PFA sau chiar firma cu care sa fac un contract clar cu conditii clare. Un weeekend placut tuturor.

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Iar alte posibilitati de comunicare nu erau pentru ca nu aveam numarul tau de telefon.
    Poate mesageria privata de pe forum, topicul acesta sau mailul erau medii potrivite? Numa' zic. Adica na, am fost destul de serios sa-ti trimit un articol de proba, dar nu-mi doream sa colaboram?

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    A ramas ca ma contactezi vineri sau sambata pe messenger sa iti dau ok-ul
    Da, pare logic ca eu sa te caut pentru un OK care depindea exclusiv de tine. Cand toti cei din jurul tau par neseriosi, poate ca problema nu e la ei.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Din moment ce ne-am inteles asa, pare logic. Si nu toti din jurul meu sunt neseriosi, doar anumite persoane. Si nu stau sa te caut in zece mii de locuri si sa iti trimit 10 mii de mesaje prin 10 mii de site-uri/metode/etc ... ne-am inteles ceva, asa trebuia sa fie.

Oricum, fara rost discutia. Rog un moderator sa o inchida. O zi faina.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Platforma Blogger
    De polooradea în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 65
    Ultimul Post: 19th February 2013, 17:11
  2. Angajam Blogger
    De DeadGuy în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th May 2011, 13:48
  3. optimizare onpage blogger.com
    De Fabius în forumul Google
    Răspunsuri: 0