Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Ati postat vreodata pe wikipedia?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Ma refeream ca daca vrei sa scrii un articol in nisa ta unde sa iti pui apoi si linkurile, e preferabil sa cauti intai un alt subiect cu care nu ai legatura si care sa nu fie acoperit de Google. Scrii un articol acolo, plasezi si niste linkuri (sa zicem nu cele mai utile, dar utile pe subiectul respectiv). Asa vei vedea ce iti este editat si ce nu. Si cel mai important, vezi daca cumva linkurile sunt inlocuite cu altele cu si mai multa autoritate in domeniu.

In ritmul asta si experimentezi, dar si acumulezi ceva greutate la profilul tau. Vad si ei: ba asta a mai scris (si a facut-o bine)... nu e un terchea berchea.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Cate chestii am facut eu cu wikipedia. Bineinteles, tehnici mai mult sau mai putin dirty. Si nici nu faceam the good old spamming punand link la o pagina cu subiect legat de unul din site-urile mele, pentru ca era prea batator la ochi si clar ca nu se aproba. Am incercat si adaugare informatie utila + link si uneori au fost aprobate dar mai tarziu s-a dat revert la modificari, am incercat sa adaug doar informatie utila si s-au aprobat pe ici-colo, ceva aiurea. Am incercat si sa ma adaug la 3 mai ca si celebritate nascuta in ziua respectiva si n-au aprobat. Nu stiu ei ce pierd

Acum, daca tot se discuta de Wikipedia, sa impartasesc tehnica "VS Wikipedia" ca poate pe unii i-ar interesa. Sincer, nu stiu ce sanse de reusita are... initial credeam ca sunt 50-50 pentru ca odata mi-a reusit si odata nu, dar mi-au dat revert la toate modificarile si s-a dus si "reusita". Poate daca s-ar face de pe mai multe conturi si pe nise diverse, ar parea mai putin batator la ochi si ar reusi.

Probabil multi dintre voi va confruntati cu problema asta. Pe keyword-ul targetat, e o pagina wikipedia, si cum site-ul are trust incredibil apare printre primele rezultate, daca nu chiar primul. Cam greu sa te bati cu wikipedia pentru ca... e linkata de wikipedia si tu nu. Paginile wikipedia sunt linkate de obicei de bloguri, forumuri si alte pagini wikipedia.

Etape:
    1) verifici inlinks-urile catre pagina respectiva cu yahoo foarte usor
    2) cauti paginile din forumuri, bloguri si, daca iti poti pune si tu linkul pe pagina respectiva, numai bine, easy backlinks from related sites
    3) cauti toate paginile wikipedia din care e linkata pagina respectiva wikipedia.
    4) incerci sa scoti linkul de pe keyword-ul cu care e linkata pagina respectiva. Lasi textul normal, insa fara link, eventual adaugi si useful content ca sa nu bata la ochi.

Cam asta ar fi tehnica. Nu promit ca merge, insa poate le dau unora de lucru. Cel putin afla niste forumuri si bloguri de unde pot capata un link in plus si... poate reusesc sa taie din backlinkurile de la pagina wikipedia concurenta.

That's all.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 30th October 2010 la 02:06.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu unul am postat acum multi ani pe varianta in limba romana un articol despre un premiu SF.
    Iata, Saturn Award - Wikipedia - articolul e inca neschimbat...
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu am publicat articolul asta: Radomiresti, Olt
    Mi-a fost editat de cateva ori, pentru nu avea un limbaj mai mult literar decat stiintific

Am mai pus si linkuri externe la unele resurse si cateva dintre ele exista pana astazi.
    Nu am observat un impact deosebit de trafic.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Cine editeaza articolele,au si oamenii lor? Mi se par prea multe pagini pentru a putea face asta.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    Cine editeaza articolele,au si oamenii lor? Mi se par prea multe pagini pentru a putea face asta.
    Au editori voluntari care revizuiesc articolele.
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    41
    Posturi
    116
    Putere Rep
    27

Implicit

eu am editat la anumite cuvinte link-urile cu ale mele dar respectau sensul cuvantului , ca sa fiu mai exact in articol erau date exemple de jocuri si linkuri catre pagini interne eu am adaugat in locul lor link-uri externe deocamdata vad ca inca exista si am linkback de la ele dar am si unele care au fost sterse din aceleasi articole. Cred ca treaba sta cum s-a zis si mai sus daca pastreaza ideea de baza a link-ului sunt lasate

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai asta mi se pare ca-i interzis. Din ce stiu eu, linkurile externe le poti pune doar la subsol unde se precizeaza clar ca sunt surse, note sau ce stiu eu ce referinte externe
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    41
    Posturi
    116
    Putere Rep
    27

Implicit

a ramas la exemple link ul extern pe cel din text l-au sters era pus si pe cuvantul board games
    en.wikipedia.org/wiki/Forum_game

Vitalie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2010
    Locaţie
    Basarabia e pământ sută la sută românesc.
    Posturi
    41
    Putere Rep
    0

Implicit

Am scris 2 articole de calitate, și peste 50 de articole medii.
    Experiență plăcută.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domeniu .ro nefolosit vreodata, imposibil de preluat
    De tataraseni în forumul Domenii
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 26th January 2010, 21:55
  2. LHC and wikipedia
    De Mihai Gianu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th September 2008, 17:23
  3. Cel mai nesimtit SEO spam vazut vreodata !
    De meetzah în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 3rd April 2008, 23:11
  4. Nu stiu daca am postat bine la categoria asta
    De style în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th November 2006, 01:39
  5. Mai Urc Vreodata In Google ?
    De florin în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th August 2006, 22:23

Permisiuni postare