Da, am primit banii de la Maldinii, totul a decurs foarte bine, mi-a dat banii inainte.
Astept PM pentru alti doritori.
Tin sa mentionez ca am fost intrebat deja de 2 ori daca scriptul foloseste cron-job-uri, nu nu foloseste nici un fel de cronjob.
Da, am primit banii de la Maldinii, totul a decurs foarte bine, mi-a dat banii inainte.
Astept PM pentru alti doritori.
Tin sa mentionez ca am fost intrebat deja de 2 ori daca scriptul foloseste cron-job-uri, nu nu foloseste nici un fel de cronjob.
Atunci actualizeaza statisticile real time? Nu cred ca e o idee prea buna, mai ales daca sunt f multe siteuri inscrise. Suprasoliciti f mult serverul MySQL. La cateva siteuri mici poate nu ai probleme, dar la siteuri cu trafic mare, o sa iti dea peste cap serverul.
Nu te-ai intrebat de ce Trafic.ro, google analytics si restul nu ofera statisticile real time?
Da, ai dreptate Netul, insa daca are dedicat/cluster suficient de puternic nu cred ca il deranjeaza
Oricum ceea ce nu s-a precizat este ca un asemenea script/site consuma resurse si necesita costuri suficiente pentru hostare
PS/offtopic: netul stiu ca esti activ si pe cwr.ro... domnul dennis este "inteligent", mi-a acordat ban pt ca am indraznit sa il contrazic.
II transmit "sanatate" lui si familiei sale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)