sunt curios de cate ori raspunzi si pana cand. am senzatia ca oricine ar scrie, orice, tu vei raspunde mereu. am dreptate?
sunt curios de cate ori raspunzi si pana cand. am senzatia ca oricine ar scrie, orice, tu vei raspunde mereu. am dreptate?
Trust, but verify.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ti se pare ca e diferenta intre ,,te pot ajuta " si ,,am eu unul de vanzare " , in fine e subiectul inchis , il poti muta in cos . @Dan , nu inteleg problema ta , am raspuns la ce am fost intrebat . Sincer nu vad rostul tau aici , ti-ai lasat parerea dar vad ca tot continui asa fara rost , in fine , se poate inchide post-ul ca nu mai are nici un rost
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)