Am si eu o intrebare, am facut ceva interzis pe situl asta ?
am observat ca imi apare urmatorul text la fiecare post pe care il fac: "Warn: (0%)"
Am si eu o intrebare, am facut ceva interzis pe situl asta ?
am observat ca imi apare urmatorul text la fiecare post pe care il fac: "Warn: (0%)"
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
- you're really funny
Sa incepi sa iti faci griji cand Warn-ul o sa creasca. E o modalitate de avertizare, atata timp cat e 0 inseamna ca e bine.
pe sp il a]Postat în original de adi @ Feb 23 2006, 12:36 PM) [post=10821
- you're really funny
Sa incepi sa iti faci griji cand Warn-ul o sa creasca. E o modalitate de avertizare, atata timp cat e 0 inseamna ca e bine.
[/QUOTE]
pe sp il am 10%
I'm a bad boy :p
asta inteleg, ca e ok k e la 0, dar dece a aparut tocmai acum si mai ales, la dece nu vad si la ceilalti membrii? sunteti toti asha de cuminti?
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Apare numai al tau.
Fiecare isi vede doar warn-ul propriu mai putin sefii
ahaaaaaa, discriminare, discriminare, dar s-o stim si noiPostat în original de just_me @ Feb 23 2006, 01:48 PM) [post=10827
ok, acum am inteles pe deplin. trebui]
Apare numai al tau.
Fiecare isi vede doar warn-ul propriu mai putin sefii
[/QUOTE]
ahaaaaaa, discriminare, discriminare, dar s-o stim si noi
ok, acum am inteles pe deplin. trebuie sa fiu baiat cuminte :wub:
Pentru ca ieri am activat eu optiunea ca fiecare membru sa-si poata vedea nivelul de warn, si motivele pentru warn-urile primite (daca are).Postat în original de meetzah @ Feb 23 2006, 12:39 PM) [post=10824
Doar moderatorii/administrato]
dar dece a aparut tocmai acum si mai ales, la dece nu vad si la ceilalti membrii?
[/QUOTE]
Pentru ca ieri am activat eu optiunea ca fiecare membru sa-si poata vedea nivelul de warn, si motivele pentru warn-urile primite (daca are).
Doar moderatorii/administratorii pot da warn.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
In schimb pentru toti utilizatorii merge butonul "Report".
Am facut eu un test pe Cristian. :lol:
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
frumos ca faceti teste, da ma umpleti pe mine de mailuri pe yahoo.... :lol:
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)