Nici ceilalti nu au deschis seopedia sa gaseasca topicuri puerile. Daca ma'ntelegi.
Nici ceilalti nu au deschis seopedia sa gaseasca topicuri puerile. Daca ma'ntelegi.
Ce e asa pueril?Daca am mentionat ca folderul nu a fost sters din PC,aseara era,iar dimineata disparuse,aceeasi chestie cu o fotografie din recycle bin.M-am gandit ca este virus sau ceva similar care extrage date din PC.
Daca se poate,te rog inchide subiectul,decat sa se ajunga la flameuri,warn si banari,mai bine lasa.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sorin Frumuseanu-ce treaba are lucratul seara cu ce intrebam eu?
Tom-da,stiu perfect ce am postat si m-am referit la mistourile de pe prima pagina,carora nu le-am vazut rostul,mai ales daca nu poti ajuta cu un sfat,in cazul de fata fiind vorba de un presupus virus...mai bine lasam discutia asa,decat sa umplem 100 de pagini cu discutii off-topic.
Florin, nu trebuie sa te superi. Nu rade nimeni de tine, aici discutam ca intre prieteni. Caterinca e by default, nu e rau intentionata.
Cand iti fura cineva ceva de pe PC nu stiu cum se face dar iti ramane si tie ce a furat. Deci asta pica!
Nu am retinut ce sistem de operare ai, dar incearca sa dai o aranjare automata a iconurilor, sa nu fie scos in afara ariei ecranului.
La cosul de gunoi sunt sigur ca l-ai cautat inainte de a posta aici.
Verifica sa nu fie ascuns sau sa nu-l fi facut system (il ascunde sistemul automat).
Astea sunt cateva idei...
Oricum, sunt pe faza, daca apare la mine te anunt!
Nu m-am suparat,nu is genul,mi s-a parut ciudata abordarea din partea lor) Si eu la fel stiam ca iti ramane,cel putin asa am auzit.Am Windows 7,am sa incerc si rearanjarea.Da,cosul este gol mai mereu,cu toate ca si din cos imi disparuse o poza acum vreo saptamana.Am folosit si un program de recuperare care mi-a scos tot inca din 2014,dar erau foarte multe si nu am avut rabdare sa le iau la mana.E posibil sa fie si un virus pentru ca si clipurile se incarca teribil de greu,desi spatiu pe disc este suficient.
In fine,oricum nu erau mari chestii acolo,dar intrebam pentru a nu avea vreun musafir in el.
ai antivirus si antimalware?
Daca e in cos, in teorie ar trebui sa se stearga dupa o vreme (in functie de mai multi factori). Sau la windows sta in cos pe termen nelimitat?
Apoi, referitor la folder - eu cred ca ti l-a sters cineva. Care are acces la calculator. Si cred ca din greseala, nu pari un om pe care sa se supere lumea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)