Chestia e ca forumul asta peste ceva vreme isi poate schimba numele in caterincapedia. Nu e zi in care sa nu vezi postari la misto' mai ales de la userii vechi.
Chestia e ca forumul asta peste ceva vreme isi poate schimba numele in caterincapedia. Nu e zi in care sa nu vezi postari la misto' mai ales de la userii vechi.
geo888-am BitD versiunea free,tocmai de aceea cred ca voi apela la versiunea paid.
Dan-nu cred ca se sterge ceva din cos fara sa actionezi comanda respectiva.Nu are nimeni acces la PC,pentru ca e parolat si doar eu stiu parola,care este imposibil de ghicit.Am uitat sa mentionez ca am gasit in start ca si cum as fi actionat eu "Remote desktop" "Snipping tool""Magnifier",programe pe care eu nu le-am accesat niciodata.
Cred ca unica varianta ramane sa schimb Windowsul si sa cumpar un antivirus strong,pentru ca la anumite clipuri imi apar dungi pe ecran(sacadate),dar vizibil deranjante(posibil sa fie si placa video,dar daca ar fi asa ar fi la toate)
catalinux19-au si ele rolul lor
Oricum,va multumesc tuturor pentru implicare si pentru replicile amuzante![]()
Inseamna ca cineva a dat "restore" (sau cum se numeste functia la windows, ca nu ma pricep). Tu, din greseala, sau altcineva.
@catalinux - topicul acesta, in opinia ta, are ce cauta pe seopedia? Ne scuzi ca nu ne ridicam la pretentiile tale de om serios.
Salut,
Daca OS = 7, atunci verifica daca : Right click on the desktop --> View --> Show desktop icons. (este bifat)
Daca vrei tshoot serios, trebuie sa furnizezi mai multe detalii
Cheers.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Recycle are o limita (o poti modifica), daca stergi mai mult decat limita respectiva o parte vor "disparea".
Retired
Zimbru-da,este bifat
Floki-nu,nu le stochez in recycle binera singura poza pe care am lasat-o acolo sa o sterg,dar am uitat de ea si in 2-3 zile nu mai era in cos
Catalin Cerga-de regula,nu las sa se adune acolo,sterg la o anumita perioada gen 1 sapt cel mult.
Ai pus un televizor sau alt ecran intre timp ? Daca ai rezolutie mai mica la laptop si il pui pe Full HD extern o sa iti dispara iconitele. Cel mai usor e sa dai un search in mycomputer dupa numele folderului.
Zici ca e o ghicitoare.
Ce numar am scris pe foaie?
R: 5?
nu
R: 6?
nu
R: 127?
nu
Mai da-ne detalii. E din 3 cifre? E din 4? E mai mic ca 100?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)