Ciprian, m-ai inteles gresit, sau poate nu m-am exprimat eu destul de coerent (n-am terminat cafeaua inca si posibil sa nu ma fi trezit bine).
Sunt constient ca omul isi vrea dreptatea si sunt convins de faptul ca a fost inselat.
Referitor la dreptul de folosinta al logoului, daca firma face dovada bunei credinte, are tot dreptul sa il foloseasca, pana in momentul in care o instanta de judecata decide altfel. Si da, sunt deacord cu faptul ca acestora trebuie sa li se aduca la cunostinta faptul ca mike este titularul drepturilor de autor. De aceea i-am si sugerat sa epuizeze toate canalele de comunicare.
Referitor la faptul ca i-am sugerat sa o lase balta daca nu reuseste sa se inteleaga amiabil, sa nu se inteleaga gresit. I-am dat acest sfat pentru ca sunt aproape 100% convins ca prejudiciul este incomparabil mai mic decat potentialele costuri pe care le-ar avea incercand sa isi gaseasca dreptatea in justitie.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!