@Rapsodia, Da, am citit articolul trimis de tine, este ok dupa o discutie la o cafea, dar bineinteles sumar. Nu stiu de ce am impresia ca subiectul e atat de complex, incat nu se poate desfasura pe un singur articol, cred ca trebuie un site intreg pentru asta
Cred ca exista cateva solutii destul de simple, ca un site de reviews sa supravietuiasca si ca userii sa-si poata posta problemele.

Postat în original de
O. Cosmin
"Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege." (art 30, alineat 8 din Constitutia Romaniei)
Da, stiu asta, se pare ca exista in mai multe tari din europa, DAR NU SI IN US. De cele mai multe ori site-ul este responsabil pentru continut (e mai usor de acuzat site-ul, decat userii, pentru useri ai nevoie de alta decizie a instantei + capacitatea de a afla cine e si mai ales, sansa de a castiga ceva, ceva ce?), dar NU orice tip de continut. Cel care aduce jigniri, amenintari,etc, continut care se poate edita
dupa decizia instantei.
Dar daca pe parcursul procesului postezi un BANNER mare pe site, cu amenintari si informatii ? Trimiti o amenintare, o postez pe site, MARE. Pana cand nu decide instanta sa o dau jos (sau anumit continut), acolo ramane. Iar daca pagina rankeaza, e deranj!
Pe mine nu continutul ma deranjeaza, userii nu se pot "Educa" peste noapte. Ma deranjeaza cel mai tare amenintarile primite, iar asta e o problema cu solutie simpla (mai sus). Iar daca te pui cu "nebunu", dupa decizia instantei, iti fac alt site
Alta decizie? Alt site! Cat timp rankeaza, te potolesti.
Daca aveam eu contentul cu MailDirect, ce joaca era
Ultima modificare făcută de Tom; 25th April 2015 la 13:47.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.