Site-ul anuntul.ro urmarit penal pentru proxenetism!
Cod:http://www.realitatea.net/premiera-in-romania-site-ul-anuntul-ro-urmarit-penal-pentru-proxenetism_1670871.html
Site-ul anuntul.ro urmarit penal pentru proxenetism!
Cod:http://www.realitatea.net/premiera-in-romania-site-ul-anuntul-ro-urmarit-penal-pentru-proxenetism_1670871.html
E trasa de par...
Poate altele sunt acuzatiile, asta mi se pare hilar, tragic de hilar...
Sa acuze si farmacistele ca vindeau prezervative si tot asa incurajau activitatile de genul, magazinele de lenjerie ca le imbraca sexi, etc...
Daca nu sunt alte dedesupturi, trista premiera!
Sunt sute de publicatii care merg pe aceeasi structura. Mie-mi suna ca au vrut sa se lege de ceva si au cautat pana au gasit. Aia cu "prezenta explicita a rubricii ea pentru el" e gaselnita magica. Dar efectul e acelasi. Adica, nu exista nicio legislatie prin care sa se faca o conexiune decenta intre o rubrica "ea pentru el" si una "whatever name" care face fix acelasi lucruri.
Anunturile de tipul asta exista peste tot, cu acelasi scop: prostitutie. Nu sunt de acord cu asemenea anunturi, decat daca prostitutia ar fi legala, platitoare de taxe. Dar, in conditiile in care nu e, anunturile de genul asta ar trebui sa dispara de peste tot. Anuntul.ro plateste taxe pentru banii incasati pe site. Eu am primit factura de fiecare data (bine, nu pentru un anunt d-asta, dar ati inteles). Daca le dai lor peste nas, faci loc altora din spate. Dar de ce i-ai alege pe ei din sute, poate mii de publicatii on/offline?
Cu prostitutia legalizata, am fi paradisul sexual al Europei. Si asta e drept. Si BOR-ul ar lansa o campanie ca la religia in scoli. Dar asta e o alta problema
Daca ar fi sa pic in fatalisme as spune ca cineva are controlul prostitutiei din Romania si cineva ala nu are loc de anunturile "anonime". Dar as da-o-n teoria consipiratiei si-as fi de condamnat, nu?
Procurorii spun ca respectivul site primea o parte din banii castigati de fetite prin prostitutie si asa au incadrat fapta la proxenetism.
Proxenetul gasesti clienti pentru fete si isi pastreaza un comision.
Nu putem sti care e de fapt situatia, poate fetele plateau mai mult sa aiba anunturi sponsorizate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Tind sa cred ca este vorba despre mai mult la mijloc. Altfel, si libertatea are astfel de anunturi (trec peste faptul ca si promovarea asa-numitelor vedete intra tot mijlocirea actelor de prostitutie). Vorba celui din emisiunea lui Capatos, noi nu promovam curvele, noi va aratam care sunt!
Revenind, daca mergem pe aceeasi logica ar trebui inchis orice site de anunturi. Chiar daca nu au anunturi din zona placerilor sexuale, putem spune lejer ca promoveaza evaziunea fiscala, de exemplu. Cate persoane fizice care fac comert in mod regulat emit facturi? Exact, zero.
Luati site-ul de anunturi si bagati-l in duba!
Au scos continutul rubricii matrimoniale, redirect catre homepage![]()
.
Teoretic orice site sau publicatie care incaseaza bani pentru anunturi referitoare la prostitutie sunt in aceeasi oala.
Acum multi ani nu existau, apoi au aparut timid si foarte discreti, gen "tanara ce iubeste aventura cauta domn generos", in ultimul timp insirau menul complet cu preturile aferente.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)