Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Pot recupera banii de la freelancer.com?

Antonie George este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit Pot recupera banii de la freelancer.com?

Azi de dimineata ma trezesc ca imi sunt creditati 6$ din contul Paypal, si trimisi catre freelancer.com. Se pare ca asta se intampla datorita unui reccuring payment pe care eu il activasem cand am platit prima data pentru ei.

Ideea este ca, dupa prima plata, care a fost la fel de involuntara, s-a creat automat recurring payment fara ca eu sa-mi dau seama, am intrat in panoul de control al utilizatorului pe care-l inregistrasem pe freelancer.com, si am eliminat orice tip de plata catre ei, trecand de la membership premium la membership free.

In plus, de atunci nu am mai accesat contul. Stiu ca nu este o suma mare, insa m-as fi batut si daca era 1$, mai ales la cat de **** sunt cei de la freelancer, prin comisioane, si suport jalnic.

Am trimis un mail catre ei si s-a deschis un ticket. Voi ce credeti, am vreo sansa sa recuperez banii? Ar trebui sa deschid o disputa in paypal?

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Sincer sa fiu nu cred ca ii vei mai recupera, iti sugerez sa migrezi pe odesk,com, binenteles daca nu ai un profil bunicel pe freelancer. Pe odesk nu exista cont premium, toti sunt egali, doar ca ai nevoie de timp si rabdare sa iti faci un profil bun.
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

Hi there,

Thank you for contacting Freelancer.com Support.

I've successfully refunded the Basic Membership Fee amounting to $9.90 USD. Please check to confirm.

Should you wish to have it refunded back to your bank account (PayPal), kindly let us know so we can proceed.

We will wait for your response.
    Parca nu-mi vine sa cred ca au raspuns asa de repede. Astept sa vad daca chiar vor trimite banii in contul paypal.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Geroge, pana si godaddy returneaza banii daca se intampla sa uiti un domeniu pe autorenew si de fapt tu voiai sa il lasi sa expire.
    Daca deschideai disputa in pp nu cred ca aveai nici o sansa sa o castigi. Erau tu impotriva freelancer.com

Si ca fapt divers cei de la freelancer nu sunt ****, ei doar iti pun la dispozitie un loc unde tu sa iti poti gasi clienti, iti asigura un mediu sigur astfel incat clientul sa nu fuga cu articolele tale si sa te lase cu ochii in soare si in caz de o disputa iti pune oameni la dispozitie care sa analizeze situatia. Realizezi ca toate astea costa, nu?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Si ca fapt divers cei de la freelancer nu sunt ****, ei doar iti pun la dispozitie un loc unde tu sa iti poti gasi clienti, iti asigura un mediu sigur astfel incat clientul sa nu fuga cu articolele tale si sa te lase cu ochii in soare si in caz de o disputa iti pune oameni la dispozitie care sa analizeze situatia. Realizezi ca toate astea costa, nu?
    Nu ma intelege gresit. Si eu, si presupun ca si tu, si altii, lucram pentru bani. Orice costa. Insa, am lucrat pe freelancer.com acum cativa ani (2-3), iar lucrurile stateau diferit; erau comisioanele mult mai ok, si nu atatia utilizatori care ofera concurenta neloiala (India, Pakistan, etc.). In plus, la o scurta cautare pe google o sa observi ca sunt multi lasati cu ochii-n soare tocmai de sistem de dispute al freelancer.com

Inca astept returnarea banilor in paypal:

Hello,

Thank you for writing back to us.

I have forwarded your concern to the proper department.

Please wait for further notifications.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Eu cred ca si cu Paypal puteai linistit sa-ti recuperezi banii. Eu la fel am patit cu Voyo a lu Protv. Am incercat o luna, dupa care a ramas pe plata automata. Serviciul e praf rau si nu mi-a placut. Am cerut refund prin Paypal si mi-au venit banii fara alte interventii.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

A mers repede bolboroseala, cat timp banii ramaneau inca la ei. Acum cand e vorba sa-mi transfere banii din cont, spre paypal, cred ca s-au impotmolit brusc... Au trecut 1 ora si n-au ajuns banii in paypal.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Antonie George Vezi Post
    A mers repede bolboroseala, cat timp banii ramaneau inca la ei. Acum cand e vorba sa-mi transfere banii din cont, spre paypal, cred ca s-au impotmolit brusc... Au trecut 1 ora si n-au ajuns banii in paypal.
    A fost greseala lor , era normal sa iti dea banii, dar sfatul meu este sa renunti la ei si sa incerci odesk/elance, eu dupa ce am lucrat 3 ani cu ei, si am lucrat nu 2-3 proiecte , nu am fost multumit deloc de tratamentul de care am avut parte, si sunt multe cazuri pe net .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    A fost greseala lor , era normal sa iti dea banii, dar sfatul meu este sa renunti la ei si sa incerci odesk/elance, eu dupa ce am lucrat 3 ani cu ei, si am lucrat nu 2-3 proiecte , nu am fost multumit deloc de tratamentul de care am avut parte, si sunt multe cazuri pe net .
    Nu mai lucrez cu ei de mult timp. Am avut un client care a dorit sa-mi faca un transfer de bani prin intermediul lor (suportand el comisioanele), si de aceea m-am logat. Se pare ca n-au ratat ocazia sa-mi bage pe gat un ugrade de cont cu reinnoire automata.

BTW, vworker a fost cumparat de freelancer. In curand posibil si elance.

Radu V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    31st January 2009
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    37
    Posturi
    214
    Putere Rep
    32

Implicit

Da poti sa ii recuperezi dar dureaza 2 zile. Cel putin la mine a atat a durat si a trebuit sa vorbesc cu 4 indivizi de la cate un departament sau altul. 2 zile, 4 indivizi si multi nervi pentru ca se faceau ca ploua.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cupoane Freelancer
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 00:20
  2. Freelancer de rRomania
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2010, 11:52
  3. Freelancer
    De reico în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th November 2009, 12:41
  4. Freelancer
    De goguaremere în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th July 2008, 17:28
  5. Designer web freelancer
    De denied în forumul Locuri de munca