In momentul in care creez un cont de gmail mi se cere numar de telefon, daca folosesc numarul meu de telefon mi se spune 'ati facut prea multe conturi pentru acest numar de telefon'.
In momentul in care creez un cont de gmail mi se cere numar de telefon, daca folosesc numarul meu de telefon mi se spune 'ati facut prea multe conturi pentru acest numar de telefon'.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Daca ai deja un cont (exemplu @ gmail.com) de ce nu-l folosesti ca ex.emplu, exe.mplu, exem.plu ..etc?
Vand Advertoriale (pr 5)
Nu e recomandat sa folositi acest truc pentru Paypal, siteuri de licitatii sau siteuri care lucreaza cu bani si iau foarte in serios securitatea lor.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
foarte tare chestia nu stiam.
am citit mai multe si aici Receiving someone else's mail - Gmail Help daca va intereseaza.
Mc de pont.
O alta chestie misto pe care au implementat-o cei de la Google este posibilitatea de a te conecta simultan cu mai multe conturi Gmail (probabil sa se mai fi discutat sau o fi ceva vechi, eu unu abia acum am depistat-o si e chiar foarte ok...evit folosirea a 2-3 browsere)
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Cere nr. de telefon findca s-a activat sistemul antispam, probabil ai stat mult cand ai configurat noul cont de e-mail. Instaleaza Tor, navigeaza cu el activat si o sa fie ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)