In momentul in care creez un cont de gmail mi se cere numar de telefon, daca folosesc numarul meu de telefon mi se spune 'ati facut prea multe conturi pentru acest numar de telefon'.
Versiune printabilă
In momentul in care creez un cont de gmail mi se cere numar de telefon, daca folosesc numarul meu de telefon mi se spune 'ati facut prea multe conturi pentru acest numar de telefon'.
Daca ai deja un cont (exemplu @ gmail.com) de ce nu-l folosesti ca ex.emplu, exe.mplu, exem.plu ..etc?
Nu e recomandat sa folositi acest truc pentru Paypal, siteuri de licitatii sau siteuri care lucreaza cu bani si iau foarte in serios securitatea lor.
foarte tare chestia nu stiam.
am citit mai multe si aici Receiving someone else's mail - Gmail Help daca va intereseaza.
Mc de pont.
O alta chestie misto pe care au implementat-o cei de la Google este posibilitatea de a te conecta simultan cu mai multe conturi Gmail (probabil sa se mai fi discutat sau o fi ceva vechi, eu unu abia acum am depistat-o si e chiar foarte ok...evit folosirea a 2-3 browsere)
Cere nr. de telefon findca s-a activat sistemul antispam, probabil ai stat mult cand ai configurat noul cont de e-mail. Instaleaza Tor, navigeaza cu el activat si o sa fie ok.