Imagini, observ ca esti junior asa ca imi permit sa iti ofer niste sfaturi.. gratis. Daca vrei le urmezi, daca nu faci cum vrei..
Acum fix 4 ani, dupa cum poti vedea aici, am propus acelasi gen de colaborare. Am oferit domenii, hostingul platit pana in 2017, profitul intre 75% si 100%. Ce putea sa-si doreasca cineva mai mult atunci cand primea 100% profit si avea o investitie 0 (ZERO)? Ei bine, afla ca nu s-a nascut omul acela care sa se multumeasca nici macar cu asa ceva. Totul pleaca de la un mecanism psihologic de genul "da daca ii cade copilului drobul de sare in cap?" (vezi povestea drobului de sare), adica, intrebarea era "dar ce facem daca siteurile ajung celebre si produc multi bani?/ce facem daca te hotarasti sa iei domeniile?". De parca nu am fi putut face un contract sau gasi o solutie..
Ca sa scurtez predica, rezultatele au fost catastrofale: 90% din timpul care ar fi trebuit sa-l dedicam scrierii articolelor trebuia de fapt sa raspund la o intrebare ipotetica "ce facem daca ajung siteurile cellebre?", au inceput sa-si urce muzica, filme, sa-si puna propriile pagini pe hostingul meu si alte si alte o gramada de trucuri si belele. Pe scurt, oricat ai fi de precaut, nu poti sa iei chiar toate schemele in calcul si o sa ai de suferit.
O astfel de colaborare este o situatie lose-lose (pierdere la pierdere): daca esti corect o sa pierzi, daca esti tepar tot o sa pierzi. Asa ca mai bine ti-ai regandi strategia pentru a ocoli viitoare neintelegeri ce pot fi evitate anticipat..

Răspunde cu citat