Afiliere, cel mai probabil.
Parerea mea e ca daca vrei sa te extinzi in nisa, un site complementar, unde sa redirectezi vizitatorii actuali prin bannere e mai bun. Daca sunt clienti interesati sa cumpere vor da click pe banner, iar daca nu, ii vei putea monetiza altfel, de ex adsense...
Da. Cred ca va ramane asa. Pe site separat. Eventual, saptamanal cate un articol special pe blogul personal care sa duca spre site-ul nou facut.
Asta ar fi aiurea pentru cititorii fideli. Sa vezi saptamanal cate un post ce o sa-l considere "spam" cu siguranta..
Mai bine pui o reclama permanenta pe care s-o modifici frecvent, ori un box cu ultimele articole din noul site ar fi mai bine din punctul meu de vedere.
@Kaa Nu poate fi considerat spam, ca ma duce bibilica sa il scriu in nota blogului plus niste insertii de linkuri pe acolo. Un rss in sidebar zici ca ar fi mai bun?
NU trebuie neaparat sa fie considerat SPAM. Dar in felul acesta poti enerva vizitatori fideli. Asa cum a spus mai sus @KAA printr-un BOX sau un plugin care sa afiseze articolele noi. Daca vizitatorul este interesat, va intra , daca nu va ramane pe siteul respectiv
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)