Eu unul as fi fericit daca as strange o echipa de oameni din SeoPedia care ar putea dezvolta proiectele pe care am pierdut eu mii de euro pana acum; proiecte care tot nu sunt finale si nu sunt puse sus, desi specificatiile si conceptele lor sunt puse pe hartie de ani de zile, si au trecut prin multi programatori care m-au lasat balta:
Proiect 1: Site-ul de licitatii servicii/produse/domenii/website-uri. Bonus: Am elibera Marketplace din forum, care si asa ne creeaza o multitudine de probleme.
Proiect 2: Un director de directoare, cu tot felul de filtre si actualizat la zi, care ar ajuta comunitatea in munca lor zilnica. Ar face pe multi sa si revina in comunitate.
Proiect 3: Un website cu job-uri. Bonus: Am elibera, iarasi, Marketplace, din forum.
Proiect 4: Un director cu "ofertanti" eg. "suppliers", unde oricine isi poate inscrie firma lui, unde ofera servicii
SEO si
SEM, sau dezvoltare, sau design, etc. Cu review-uri, cu rating-uri.
Proiect 5: Index-ul seopedia.ro, care poate fi practic un Wordpress (ideal, cu acelasi login ca si in restul de proiecte: forum, licitatii, director, jobs, etc).
Sunt dispus sa si platesc, personal, daca aceste proiecte sunt finalizate si le vad functionale in comunitate. O fac doar pentru comunitate. Interes direct nu am deloc, si nu cred ca am avut vreodata.